Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’deki Gönül Dağı dizisi senaristleri reyting için adeta maden buldu!

TRT1’deki Gönül Dağı dizisi senaristleri reyting için adeta maden buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Cihat Süvarioğlu’nun başarıyla canlandırdığı Ramazan karakteri bir kez daha gönülleri yaraladı. Dizinin senaristlerinin yeni oyun planı da tuttu.

Dizideki ayrılıklar ve kavuşmalar üzerinden reyting elde etme çabası senaristlerin bir süredir sürdürdüğü bir durum. Daha önce Dilek ve Taner için yazılan ayrılıklar ve kavuşmalar artık Ramazan ve Asuman karakterleri için yapılıyor. Senaristlerin bu çabasının da tuttuğunu yüksek reytingler kanıtlıyor.

Dizinin izleyicileri özellikle ayrılıklar noktasında çok duygulanıyor ve gözyaşı döküyor. Kavuşmalarda ise büyük bir sevinç yaşanıyor. İkinci sezonda hikayede birçok ayrılık ve kavuşma olması da izleyicilerin duygularını daha net ortaya çıkarmalarını sağlamak için yapılıyor.

Ekran başında bu kadar yüksek duygu yoğunluğu da reyting elde etmek için büyük bir fırsat sunuyor. İşte senaristler bu duygu yoğunluğunu oluşturacak konuları öne çıkartarak Gönül Dağı dizisinin ilgi görmeye devam etmesini sağlıyor.

TRT1'deki Gönül Dağı dizisi senaristleri reyting için adeta maden buldu! 7

Cihat Süvarioğlu’nun canlandırdığı Ramazan karakteri, Hazal Çağlar’ın canlandırdığı Asuman ile yaşadığı ayrılık ile gündemde… Ramazan’ın gönül yarası dizi hayranlarını da fazlasıyla üzdü. AsRam etiketi twitter gündeminde bir numaraya kadar yükseldi.

Klasik Türk Müziğinin güçlü seslerinden Kamuran Akkor’un şarkısı eşliğinde Ramazan’ın hüzünlü ayrılık anları Gönül Dağı dizisinin 42. bölümünde duyguların yükselmesine neden oldu.

Kamuran Akkor ve Gönül Dağı dizisi sosyal medyada bir anda gündemin ilk sırasına yerleşti. Senaristler ise etkili sahneler ve güçlü duygular ile reyting elde etmek için adeta bir maden bulmuş gibi izleyicilerin yüreğine seslendi.