Ana sayfa Sosyal Medya Buğra Gülsoy’un üzerine elbise gibi oturan rol!

Buğra Gülsoy’un üzerine elbise gibi oturan rol!

tarafından ker_def

Buğra Gülsoy’un üzerine elbise gibi oturan rol!TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, son yıllarda iki dikkat çeken dizide benzer rollerde yer aldı. Bu dizilerden ilki Kızım, diğeri ise Misafir oldu…

Ünlü oyuncu her iki hikayede de bir baba karakterini canlandırdı. Kızım dizisinde Leyla Lydia Tuğutlu ile başrolde buluşan başarılı oyuncu, sonradan tanıştığı kızı için hayata tutunan bir baba karakteri ile çok sevildi. Kızım dizisi sadece Türkiye’de ilgi görmedi, birçok ülkede de yayınlandı.

Buğra Gülsoy’un ekranda iyi bir baba figürü çizdiğinin kanıtı Kızım dizisidir. Fox TV ekranında bu sezon yayınlanan ve sadece 5 bölüm devam edebilen Misafir dizisi, ne yazık ki düşük reytingler nedeniyle ekran ömrünü tamamlıyor.

Buğra Gülsoy hayranları ise oyuncuyu bir kez daha baba karakterinde izleme fırsatı buldu. 3 çocuğu ile hayata tutunmaya çalışan baba karakterine oyuncu yine çok yakıştı.

Eşini kaybettikten sonra kendi ayakları üzerinde duran bir polis olarak üç çocuk büyütmenin ne kadar zor ama bir o kadar da hayat dolu bir durum olduğunu Buğra Gülsoy bir kez daha herkese gösterdi.

Misafir kısa süreli bir dizi oldu ama Buğra Gülsoy hayranları oyuncuyu yine baba olarak yer alacağı başka projelerde de görmeyi çok istiyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda oyuncunun sevgi dolu babalık hallerinin çok başarılı olduğuna yönelik değerlendirmeler öne çıkıyor.