Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’in çok iddialı dizisi Teşkilat’a veda vakti geldi!

TRT1’in çok iddialı dizisi Teşkilat’a veda vakti geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi de kuşkusuz ki TRT1 ekranında yayınlanan Teşkilat dizisidir. Pazar akşamları yayınlanmakta olan dizi, çok iyi bir proje olarak izleyicilerle buluştu.

Milli İstihbarat Teşkilatı destekli bir yapım olması izleyicilerin merakının hep diri kalmasını sağladı. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisini yıllar sonra yeniden buluşturan Teşkilat, aksiyon sahneleri ile dikkatleri çekti.

Güncel gelişmelerle ilgili dizi üzerinden ipuçları verildiğine yönelik yorumlar da sosyal medyada hep dile getirildi.Teşkilat bu sezonun en başarılı reytinglerine de imza atan yapımlardan oldu.

TRT1’in bu çok sevilen dizisi Pazar akşamı yayınlanacak olan 14. bölümü ile birlikte veda edecek. Dizinin sezon finali 6 Haziran akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak.

Sezon finalinde yine hareketli ve aksiyonu bol sahneler bulabilirsiniz. teşkilat 14. bölüm sezon finali fragmanı da yayınlandı. İzleyiciler heyecanla ve merakla bekliyor ama biraz da burukluk var.

Teşkilat dizisine çok alışan dizi hayranları 3 ay sürecek olan aranın nasıl geçeceğini de kara kara düşünüyor. Dizinin Eylül ayında yeniden ekranlara dönmesi bekleniyor.