Ana sayfa Dizi Fragmanları Çok iyi başlayan ama reytingleri düşen TRT1 dizisi veda etti!

Çok iyi başlayan ama reytingleri düşen TRT1 dizisi veda etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi, büyük başarılar kazandı. İlk bölümleri milyonları ekrana taşıyan dizinin daha sonradan reytinlerinin düşmekte olduğu da görüldü…

Ahmet Kural ve Serkan Çayoğlu’nun muhteşem performanslar ortaya koyduğu Bir Zamanlar Kıbrısı dizisinin toplam 9 bölümü yayınlandı ve bir sezon da geride kaldı… Perşembe akşamları birçok izleyicinin tercihi olan dizi, çok güzel bir bölüm ile birlikte veda etti. Ancak bu veda kısa süreli bir veda olacak.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin 2. sezonu da TRT1 ekranında izleyicilerle buluşacak. Yaz arası verilen dizinin beğenilmesi süresinin uzatılmasına da neden oldu. İlk başta 26 bölüm ve haftalık 1 saat olarak planlanan dizi, ilgi büyük olunca hem haftalık süresi uzatılmış hem de bölüm sayısının artırılacağı ortaya çıkmıştı.

Çok iyi başlayan ama reytingleri düşen TRT1 dizisi veda etti! 7

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin 9. ve sezon finali bölümü 3 Haziran Perşembe akşamı yayınlandı. İzleyiciler yine çok güzel bir bölümle karşılaştı. Milyonlarca izleyici efsane bir bölüm izlediklerini ve sezon finaline yakışan bir bölüm olduğunu belirten yorumlar yapıldı.

Pelin Karahan, Gülper Özdemir, Devrim Saltoğlu ve Tayanç Ayaydın’ın da başrolünde yer aldığı dizinin ikinci sezonu için izleyiciler heyecanla eylül ayını bekleyecek. İşte dizinin 9. ve sezon finali bölümü:

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi 9.bölüm özeti şöyle:

İnci, Müge ve Sandy’i Türkiye’ye kaçırmaya çalışan Kemal, Erenköy’e ulaşır ama orada hain bir pusunun kendilerini beklediğinden habersizdirler. Ankaralı ise Lapta Okulundaki 28 rehin çocuğun kurtarılması için toplanan ekiple birlikte yola çıkar. Derviş ve Ankaralı, EOKA mensuplarından, Aysel ve Ali’nin, kanlı noel ve kanlı küvetin tetikçilerinden intikam alırken Kemallerin bulunduğu zor durumu öğrenir ve Erenköy yolunu tutar. Rauf ise Ankara’daki sürgün hayatına başlamış, ilk iş Cengiz Topel ve Efsane ile irtibat kurarak yaklaşmakta olan Erenköy savaşları öncesi hazırlıklara başlamıştır. Yeni sezonun büyük açılışı olan Erenköy savaşlarına giden yol bu sezonun sonunda açılırken bu yolun zorlu ve çetin olduğu anlaşılacaktır.