Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinden büyük ters köşe! Soru belli ama cevap çok şaşırtıcı olabilir!

Yargı dizisinden büyük ters köşe! Soru belli ama cevap çok şaşırtıcı olabilir!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı, her bölümü ile izleyenlere cevabını haftaya bulacak soruları sordurmayı başarıyor. Bir sonraki hafta çözüm izleyicinin önüne geliyor. Aslında bu yönüyle de takip etmesi stressiz bir dizi.

Bazı dizilerin tek bir soru için aylarca izleyiciyi kanırttığı düşünülürse, Yargı dizisindeki bu hızlı çözülüm, izleyiciyi de yormadan ama bir taraftan da heyecanlı bir bekleyişle bir hafta sonraki bölüme götürüyor.

Merakların tavan yaptığı son bölümde izleyici, son sahnelerin etkisinde kaldı ve bu akşam akıllardaki sorunun yanıtını bulması bekleniyor.

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in rol aldıkları dizide Onur Durmaz’ın muhteşem oyunculuğu ile hayat verdiği Engin karakteri, cezaevinde çok beklediği bir kitabı okumaya başladı.

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen 12. bölümde Engin, heyecanlı gardiyana beklediği kitabın gelip gelmediğini sorup durdu. Dizide bir süre önce ortaya çıkan ve Ceylin, Ilgaz, Pars, Seda ve Yekta’nın yakından tanıdığı eski bir hukukçu ve öğretim görevlisi olan Şahver Yengi karakterine Ayşenil Şamlıoğlu hayat veriyor.

Şahver Yengi karakteri, sessiz sedasız diziye katıldı. Yeni kitabı “Şüpheden Sanık Yararlanır”ı tek tek imzalayıp öğrencilerine iletti. Son bölümde ise Seda’ya imzalı kitabını verdi.

Dizide göze batmayan bu kitap verme sahneleri, 12. bölümde arka arkaya getirilince, izleyici, olayın başka bir yöne kaymakta olduğunu farketti. Engin’in heyecanla beklediği kitap sonunda geldi. İlk sayfası yırtıktı. Belli ki Şahver Yengi’nin imzası olan kısımdı ve yırtılmıştı. Bu yüzden kimden geldiği bilinmese de kitabı imzaladığı dizinin öne çıkan karakterlerinden birinden olduğu tahminleri yüksek.

Engin’in heyecanla kitabı okurken uykusunun gelmesi ve bir süre sonra da yığılıp kalması, herkesi şaşırtan bir gelişme oldu. Muhtemelen kitabın sayfalarına bir madde sürülmüş ve Engin sayfaları açık parmağını dudaklarına götürdükçe de kendisine nüfuz etmişti.

Sosyal medyada Engin’in ölmüş olabileceği konuşuluyor. Ancak tahminlerin büyük çoğunluğu, bir şekilde hastalandığı, zehirlendiği anlaşılan Engin’in revire ya da hastaneye götürüleceği ve oradan kaçırılacağı üzerine. Ya da zehirin etkisiyle ölmüş gibi görüneceği ve bir şekilde kaçırılacağı yönünde.

Yekta’nın oğlu ile anlaşmak için onu kaçırma girişiminde olması da büyük ihtimal. Zira Engin’i ziyaretinde hapisten kaçırılmasının da onu kurtarmak için bir yol olduğunu söylemiş ve Engin de kabul etmişti.

Bazı izleyiciler, Ilgaz’ın yaptığını ya da Pars’ın kardeşini kurtarmak için bir adım attığı görüşünde. Kimi izleyiciler ise Ilgaz ve Çınar’ın dedesi Merdan’ın işi olabileceğini de düşünüyor. Kafalar karışık. Ancak yanıt, muhtemelen bu akşam ekrana gelecek 13. bölümde ortaya çıkacak.

Seda’nın da yeğenini kurtarmak için böyle bir yol izlemiş olacağı düşünülebilir. O kitabı kim gönderdi ve Engin’e ne oldu sorularının yanıtını yakın zamanda öğreneceğiz ama senarist Sema Ergenekon, bambaşka bir ters köşe de yapabilir! Zira izleyicinin hiç beklemediği şekilde ilerliyor dizi. Bakalım, bu olay nereye bağlanacak?

İşte gelen yorumlardan bazıları…

Yargı dizisinden büyük ters köşe! Soru belli ama cevap çok şaşırtıcı olabilir! 13 Yargı dizisinden büyük ters köşe! Soru belli ama cevap çok şaşırtıcı olabilir! 14 Yargı dizisinden büyük ters köşe! Soru belli ama cevap çok şaşırtıcı olabilir! 15 Yargı dizisinden büyük ters köşe! Soru belli ama cevap çok şaşırtıcı olabilir! 16 Yargı dizisinden büyük ters köşe! Soru belli ama cevap çok şaşırtıcı olabilir! 17 Yargı dizisinden büyük ters köşe! Soru belli ama cevap çok şaşırtıcı olabilir! 18 Yargı dizisinden büyük ters köşe! Soru belli ama cevap çok şaşırtıcı olabilir! 19