Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın geri dönüşü muhteşem olacak!

TRT1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın geri dönüşü muhteşem olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi ikinci sezonu ile TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor. Dizinin geçtiğimiz Cumartesi akşamı yeni bölümü ile ekranda yoktu.

Türkiye ile Cebelitarık arasında oynanan Dünya Kupası eleme müsabakası nedeniyle Gönül Dağı’nın 40. bölümü yayınlanmadı. Dizinin bir hafta ara verdikten sonra 20 Kasım Cumartesi günü yeniden izleyicileri ile buluşacağı ortaya çıktı.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 40. bölüm fragmanı paylaşıldı. Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünün yayınlanacak olması da dizi hayranlarını çok memnun etti.

Geçen sezon olduğu gibi, bu sezonda da cumartesi rekabetinin bir numaralı dizisi olan Gönül Dağı, çift haneli reytingler alabilme gücüyle de kendisini kanıtladı. Camdaki Kız, Teşkilat ve Kuruluş Osman gibi Gönül Dağı dizisi de bu sezon iki haneli reyting oranlarına erişebilen nadir yapımlardan birisi oldu.

Yeni bölümde Dilek ile Taner kavuşmasını izleyeceksiniz. Bugüne kadar senaristler iki karakterin ayrılığı üzerine birçok sahne yazdı ve izleyenler de hep gönlü kırıklığı ile bunları seyretti.

Gönül Dağı 40. bölümde ise bu sefer Taner ile Dilek evlilik heyecanı ile herkesi neşlendirecek.