Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinde iki büyük sürprize hazır olun!

Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinde iki büyük sürprize hazır olun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisinin her bölümü büyük bir ilgi ile karşılanıyor. Reyting rekabetinde çok iyi sonuçlar alarak ilerleyen ve perşembe akşamlarını ele geçiren Camdaki Kız’da iki önemli sürpriz sizleri bekliyor.

Bu sürprizlerden ilki Sedat ile Nalan arasında başlayan yeni dönem olacak. Nalan, Sedat’ı geri dönmeye ikna ediyor ve onu kurtaracak olan hamleyi yapıyor. Sedat’ın elini tutan ve onu yeniden ayağa kaldıran Nalan, bu hareketi ile sürpriz yapacak.

Dizide ikinci sürprizi ise Yüsra Geyik gerçekleştirdi. Muzo’nun yeni kız arkadaşı Zeliha izleyicilerle ilk kez buluşacak. 15 yıl süren Arka Sokaklar macerasından sonra Yüsra Geyik, yeni bir rolle hayranlarına sürpriz yapacak.

Kanal D'nin Camdaki Kız dizisinde iki büyük sürprize hazır olun! 8

Yeni rolünde de aynı Arka Sokaklar’daki gibi Zeliha karakterini canlandıracak olan Yüsra Geyik, iki kimlikli bir karakter ile geliyor. Hasta annesine bakan ve herkesin hemşire olarak gördüğü Zeliha aslında çok başka birisi çıkacak.

Bu iki önemli sürprizin yer alacağı dizinin 20. yeni bölümü 18 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’da yayınlanacak. Milyonlarca dizi hayranı da heyecanla beklemeye geçti.

Kanal D'nin Camdaki Kız dizisinde iki büyük sürprize hazır olun! 9

Camdaki Kız 20. Bölüm Fragmanı yayınlandı ve izleyiciler yine çok meraklı… Nalan, Sedat’ı geri döndürüyor!

Nalan, Sedat’ın gitmesine engel olduğunu düşünürken aslında gerçek bambaşkadır. Sedat ve Cana’nın ihanetini öğrenemeyen Nalan, neler yaşayacak?

Muzo’nun kız arkadaşını Sedat ve Nalan’la tanıştırması şoke ediyor. Çünkü Muzo’nun tanıştırdığı kişi tarzıyla Nalan’a inanılmaz benzer.

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’de Kanal D’de!