Ana sayfa Sosyal Medya Damlasu İkizoğlu herkesin aklını başından aldı!

Damlasu İkizoğlu herkesin aklını başından aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim isimli atv dizisinde Melisa karakterini canlandıran oyuncu Damlasu İkizoğlu… 1998 doğumlu olan oyuncu genç yaşında önemli bir projede iyi bir iş çıkartıyor.

Melisa karakteri Kardeşlerim dizisinin hikayesinde etkili bir yere sahip ve dizi hayranlarını zaman zaman kızdırıyor, bazen ise çok üzüyor… Melisa ile Kadir arasında yaşananlar izleyicileri farklı duygulara sürüklüyor.

Kardeşlerim dizisinin 29. bölüm fragmanına yansıyan görüntüler ise birçok dizi hayranını çok üzdü. Kadir’in kaza geçirdiğinin ortaya çıkması ve fragmanda yer alan “başınız sağ olsun” şeklindeki ifade Kadir’in öldüğüne yönelik bir izlenim yarattı.

Fragmandaki bu görüntüler aldatıcı, çünkü dizinin etkisini artırmak için özellikle bu tür merak uyandıran sahneler ile izleyicinin heyecanı diri tutulmaya çalışılıyor.

Damlasu İkizoğlu herkesin aklını başından aldı! 7

Halit Özgür Sarı, dizinin başrol karakterlerinden ve Kadir’in ölmesini de kimse gerçekçi bulmayacaktır. Elbette ki bir ters köşe gelecek. Kadir’in babasının katilinin Akif olduğunu öğrenmesi ile birlikte önümüzdeki hafta ilginç olaylar yaşanacak.

Yeni bölüm fragmanını izleyenler Melisa karakterinin çığlığının kendilerini çok etkilediğini belirten yorumlar yaptı.

Senariste göndermede bulunan dizi hayranları, “Melisa’nın çığlıkleri beni bitiriyor, senarist neden böyle yapıyorsun” diye yorumlar paylaşıldı.

Melisa’nın çığlığının kendisini ağlattığını ifade eden dizi takipçileri, oyuncunun çok iyi performans gösterdiğine de vurguda bulundu.