Ana sayfa Dizi Haberleri Tüm dünyadan Maraşlı hayranları örgütlendi! Kısa sürede rekor paylaşım yapıldı!

Tüm dünyadan Maraşlı hayranları örgütlendi! Kısa sürede rekor paylaşım yapıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de yayınlanan ve başrollerini Alina Boz’la Burak Deniz’in paylaştığı Maraşlı dizisinin final kararı izleyici tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı. Uzun süredir ikinci sezon kararını bekleyen izleyici dizinin final yapacağını öğrenince büyük bir hüsrana uğradı.

Ancak bu hüsran kısa sürede öfkeye dönüştü ve tüm dünyadan Maraşlı izleyicisi kısa sürede örgütlenerek dizilerinin sona ermemesi için harekete geçti. İzleyiciler sosyal medyadan #MaraşlıFinalOlamaz etiketiyle sosyal medyayı paylaşım yağmuruna tuttu.

Dizinin final kararının açıklanmasının üzerinden sadece birkaç saat geçmesine rağmen #MaraşlıFinalOlamaz etiketiyle yapılan paylaşım sayısı 150 bini çoktan geçti. Paylaşım sayısı hızla artmaya devam ediyor.

Tüm dünyadan Maraşlı hayranları örgütlendi! Kısa sürede rekor paylaşım yapıldı! 7

İzleyiciler sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda Alina Boz ve Burak Deniz ikilisine doyamadıklarını belirterek, bu ikilinin böyle kolayca harcanmaması gerektiğini belirten yorumlar yapıyor.

Alina Boz ve Burak Deniz’in çok iyi bir dizi çifti olduğunu yazan hayranlar, haftalardır bu ikiliyi en çok konuşulan dizi çiftleri arasında açık ara birinci sıraya yerleştirmişti.

Maraşlı dizisi her ne kadar reytinglerde çok başarılı sonuç veremese de sosyal medyada hakkında yapılan paylaşımlarda sürekli gündemdeydi. Özellikle başrol oyuncuları Alina Boz ve Burak Deniz’in canlandırdığı Mahur ve Celal’in başarılı uyumu, çiftin sürekli olarak en popüler karakterler arasında birinciliğe yerleşmesini sağlıyordu.