Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sinem Ünsal’a teklifler geliyor ama umurunda değil!

Sinem Ünsal’a teklifler geliyor ama umurunda değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterine hayat veren Sinem Ünsal, bu proje sayesinde kariyerinde büyük çıkış yaptı. Rolünü başarıyla canlandıran ve öne çıkan oyuncu, sosyal medyada da geniş bir destekçi buldu… Oyuncunun hayran kitlesi 2 yıldır adeta patlama yaptı…

Sinem Ünsal, Mucize Doktor dizisinin geçtiğimiz hafta final yapmasının ardından Bodrum’da arkadaşları ile birlikte tatile çıktı. Oyuncu kendisine gelen teklifler olduğunu ama şu anda herhangi bir iş düşüncesinin olmadığını söyledi.

Sinem Ünsal, “Tatilden başka hiçbir şey yapmıyorum. Gelen şeyleri okuyorum ama üzerine çok düşünmüyorum. Yalan söyleyemeyeceğim. Biraz kafamı dinlemek istiyorum. Biraz sakinlemek istiyorum. Biraz dinleniyorum” diye konuştu.

Sağlıklı beslenmeye takıntılı olduğunu anlatan oyuncu, tatilde buna ara verdiğini ifade etti. Sinem Ünsal, formunu koruması ile de dikkatlerden kaçmıyor. Besin içeriklerini dengelemeye çalıştığını anlatan oyuncu, sıkı bir kahvaltı yaptığını, şeker tüketmediğini, çok yağlı yemediğini, glutenden de uzak durduğunu ifade etti.