Ana sayfa Dizi Haberleri Türkiye’nin en iyi dizisi Gönül Dağı’nın kamera arkası gülen yüzle dolu!

Türkiye’nin en iyi dizisi Gönül Dağı’nın kamera arkası gülen yüzle dolu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021/2022 sezonunda şimdiye kadar elde edilen reytinglere bakıldığı zaman tüm kategorilerde en iyi reytingleri alan dizinin Gönül Dağı olduğunu görüyoruz… Kuruluş Osman ve Camdaki Kız gibi iki etkili dizi de çok iyi sonuçlar elde ediyor ama Gönül Dağı biraz daha iyi sonuçlar alabiliyor ve şu anda Türkiye’nin en iyi dizisi olarak da öne çıkmış görünüyor.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer alan dizi Cumartesi akşamları yayınlanıyor. İki haneli reytingleri artık standart şekilde elde edebilen dizinin her bölümünü hayranlar merakla bekliyor. Dizide farklı duygular öne çıkıyor. Eğlenceli sahneleri ile gülümseten, duygusal sahneleri ile hüzünlendiren bir dizi Gönül Dağı.

Hem tecrübeli hem de genç oyuncuları bir arada buluşturan Gönül Dağı’nın çekimlerine Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde devam ediliyor. Başrol oyuncusu Berk Atan’ın ifadesi ile dizinin setine otobüs otobüs ziyaretçi akını yaşanıyor… Türkiye’nin dört bir yanında dizinin çekildiği mekanları görmek için gelen binlerce kişi var.

Türkiye'nin en iyi dizisi Gönül Dağı'nın kamera arkası gülen yüzle dolu! 9

Kış soğuğuna rağmen Gönül Dağı ekibi yeni bölümlerin çekimine devam ediyor. Oyuncular hem yoğun tempoda çalışıyor hem de doğal zorluklarla başa çıkmak durumunda kalıyor. Ancak sette her şey yolunda.

Gönül Dağı dizisinin kamera arkasına yansıyan görüntüler oyuncuların ne kadar sıcak ve iyi bir iletişim içinde olduğunu de gösteriyor. Dizideki aile ortamı, set ortamında da var. Başarının altında da tüm ekibin bir bütünlük içinde hareket etmesi ve herkesin işini en iyi şekilde yapması geliyor…

Gönül Dağı dizisinin kamera arkasına yansıyan eğlenceli anları aşağıdaki videoda bulabilirsiniz. Dizi ekibi sette gülümseten anları ile göz dolduruyor.

Dizi oyuncularının çekimler sırasında yüzündeki gülümsemeyi her an görebilirsiniz…