Ana sayfa Dizi Fragmanları Annemizi Saklarken dizisinde yaşanan büyük trajedi!

Annemizi Saklarken dizisinde yaşanan büyük trajedi!

tarafından ker_def

Star’ın yeni dizisi ‘Annemizi Saklarken’, yeni bölümüyle çarşamba günü izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde Kutsi ve Hande Doğandemir’in yer aldığı dizide, henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alan Handan’ın Dündar ve ailesiyle tanıştıktan sonra değişen hayatı anlatılıyor.

İlk bölümü geçen hafta yayınlanan ve düşük reytingler alan dizinin güçlü bir hikayesi var. Diziye ikinci bölümde daha büyük bir ilgi bekleniyor. Hande Doğandemir ile Kutsi ikilisinin hayranları heyecanla yeni bölümü bekliyor ve dizinin reytinglerinin artması için de sosyal medyada yoğun bir etkileşim sergileniyor…

Annemizi Saklarken dizisinin 15 Aralık çarşamba günü yayınlanacak ikinci bölümünde izleyicileri büyük bir trajedi bekliyor. Yaşanan trajedi sadece Demir ailesi için değil, Handan için de yıkıcı olurken Derya ise annesiyle ilgili bambaşka bir yıkım yaşar. Handan, zamanla kendini toplamaya çalışırken, Dündar hiç zaman kaybetmeden Handan’ın peşine düşer.

blank

Handan sadece Dündar’ın değil, o gece neler olduğunu çözmek isteyen Füsun’un ve Dündar’ın ablası Benan’ın da hedefindedir. Derya’nın hedefinde ise parasını iade etmek istediği Bora vardır. Ancak Derya’yı kötü bir sürpriz bekler. Bora ise Derya ve Handan arasındaki bağın peşine düşerken, Dündar ve Handan arasındaki kaçma kovalamaca herkesi içine alan bir kedi fare oyununa döner.

Yapımcılığını Ojo Pictures’ın üstlendiği “Annemizi Saklarken”in yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturuyor. Dizinin öykü ve senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Kutsi’nin ‘Dündar’, Hande Doğandemir’in ‘Handan’ karakterini canlandıracağı ‘Annemizi Saklarken’ izleyicilerin ilgisini bekliyor.