Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı setinde Kerem Bürsin kendisine yapılan şakanın intikamını çok fena aldı

Sen Çal Kapımı setinde Kerem Bürsin kendisine yapılan şakanın intikamını çok fena aldı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı setinde bizim bilmediğimiz daha neler oluyor? İkinci sezonu ile yoluna devam eden Sen Çal Kapımı dizisinin setinde çok eğlenceli anlar yaşanıyor. Dizinin finaline adım adım yaklaşıldı. 50. bölümü ile birlikte veda edecek olan dizinin ekibi yoğun şekilde çalışıyor.

Sette her gün çekimlerin yoğunluğu var ama oyuncular arasındaki eğlenceli anlar da hiç eksik olmuyor. Sosyal medyaya yansıyan görüntüler izleyenlerin de keyfini yerine getirdi. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisine sette yapılan şakanın arından yaşananlar sosyal medyaya yansıdı.
Kerem Bürsin ve Elçin Afacan, rol arkadaşları Alican Aytekin’e şaka yaparak onu korkuttu.

Dizide Seyfi karakterini canlandıran Alican Aytekin, her iki arkadaşına da yanıt vermekte gecikmedi. Üst üste arkadaşlarına şakalar yapan Aytekin, setin eğlence kaynağı oldu.

Elçin Afacan’ı karavanda dinlenirken korkutan Aytekin, sonrasında da Kerem Bürsin’e yöneldi.

Hande ve Kerem telefonda çekim yaptıkları sırada rol arkadaşları Alican Aytekin, bir şaka yaparak onları korkutuyor… Ardından ise Kerem Bürsin’in şakası geliyor. Kerem Bürsin, kendisine şaka yapan arkadaşının başından aşağıya su döküyor.

O anları da Hande Erçel telefonu ile kaydetti ve bu video sosyal medyada izleyenleri çok güldürdü.

Sen Çal Kapımı dizisinin setinde yaşanan ve herkese kahkaha attıran bu görüntüler sosyal medyada izleyicileri de çok güldürdü.

Kerem Bürsin’in intikamı acı oldu. Evin balkonundan aşağıdaki arkadaşı Alican Aytekin’in üzerine bir kova su döken Kerem Bürsin, kendisine şaka yapılmaması gerektiğini de göstermiş oldu.

Alican Aytekin, “Gerçekten arkadaş inanılmaz kindarmış.. Acayip bir şaka yaptı” diye konuştu.

O anları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.