Ana sayfa Dizi Haberleri tv8’in bomba gibi yeni dizisinde büyük sorun çıktı!

tv8’in bomba gibi yeni dizisinde büyük sorun çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında tek bir dizi yer alıyor. Kırmızı Oda isimli yapım Cuma akşamları izleyici ile buluşuyor ve aldığı reyting birincilikleri ile de iyi bir durumda bulunuyor.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu tv8 ekranında yayınlanacak sezonun ikinci dizisi ise Yalı Çapkını olarak açıklandı. OGM Pictures imzasını taşıyan dizi heyecanla bekleniyor. Yalı Çapkını’nda başrolde Çağatay Ulusoy’un yer alacağı daha önceden ortaya çıkmıştı.

Ancak diziyle ilgili bir kriz çıktığı kulislere yansıdı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, senaryo çalışmaları devam eden dizide hikaye noktasında Çağatay Ulusoy’un itirazları bulunduğu ortaya çıktı.

tv8'in bomba gibi yeni dizisinde büyük sorun çıktı! 9

Senaryo çalışmaları devam eden projeden ilk çıkan hikayeyi ünlü oyuncunun beğenmediği ve yenilenmesini istediği gelen bilgiler arasında.

Çağatay Ulusoy’un itirazları sonrasında senaryonun yenilenmekte olduğu ve iyi bir iş çıkması için yoğun bir çalışma yapıldığı belirtiliyor.

Çağatay Ulusoy, çıkacak olan senaryoyu çok önemsiyor ve iyi bir hikaye olmaz ise rol almak istemeyebilir. Bu durumu engellemek adına da senaryo ekibinin titiz bir çalışma içine girdiği kulislere yansıdı.

Çağatay Ulusoy, Netflix’in ilk orijinal Türk dizisi olan Hakan Mufahız’da yer aldıktan sonra Menajerimi Ara isimli yapıma konuk oyuncu olarak katılmıştı. Oyuncu, en son Yeşilçam isimli Blu TV dizisinde yer aldı. Yeşilçam’in ikinci sezon çekimleri de tamamlandı.