Ana sayfa Sosyal Medya Buce Buse Kahraman, Yalı Çapkını dizisine ikinci kez veda etti!

Buce Buse Kahraman, Yalı Çapkını dizisine ikinci kez veda etti!

tarafından ker_def

Pelin karakteri ile geniş bir izleyici kitlesinin ilgisini çeken genç oyuncu Buçe Buse Kahraman, Yalı Çapkını dizisinde en çok dikkat çeken genç isimlerden birisi oldu.

Pelin karakteri ilk sezonda o kadar çok eleştiri aldı ki, oyuncu sosyal medyadan gelen hakaretler ile baş edemeyince hukuk yollarına başvurmak zorunda kalmıştı.

Pelin karakterinin hikaye içinde Seyran ile Ferit’in arasına kara kedi misali girişini hazmedemeyen birçok izleyici, bu karakterin diziden çıkartılmasını istedi. Oyuncunun kişilik haklarına saldıraya kadar varan sosyal medya linçleri yaşandı ve senaristler de ikinci sezonda Pelin karakterine yer vermedi.

Buçe Buse Kahraman, bir süre dizinin ikinci sezonunda yer alamadı ama daha sonra hikayenin ilgi kaybetmesi üzerine yeniden kadroya dahil edildi.

Pelin karakteri ikinci kez Yalı Çapkını dizisinde öne çıktı ama ilk sezondaki kadar etkili olamadı. Yalı Çapkını dizisi ikinci sezonu tamamlarken, Pelin karakterinin gelecek dönemde yer almayacağı da ortaya çıktı.

Sezon arası veren dizi ekibine veda eden Buçe Buse Kahraman, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile de duygularını ifade etti:

“Hikayeleri anlamlı kılan anlatılmasından çok yaşanmaya değer olmasıdır ve yolda olmak binlerce hikayeye kucak açmak demektir bana göre, böylece hepsi kendi sonsuzluğunu içinde barındırır. öyleyse yol ve hikaye zamandan bağımsız hep var olmaya devam eder dünyanın bir yerinde… Hoşçakal Pelo.. Bu hikâyede beraber yürüdüğüm tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ve sevgiyle… Sürçülisan ettiysek affola…”