Ana sayfa Dizi Haberleri İclal Aydın’ın Üç Kız Kardeş dizisindeki partneri ortaya çıktı!

İclal Aydın’ın Üç Kız Kardeş dizisindeki partneri ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İclal Aydın 2018 yılında TRT1’de yayınlanan Ege’nin Hamsisi isimli dizide başrolde yer aldı. Bu yapımdan sonra uzun süre setlere ara veren İclal Aydın, yeniden hayranları ile buluşmak için Süreç Film ile anlaştı.

Üç Kız Kardeş isimli romanın yazarı olan İclal Aydın, birçok baskı yapan bu hikayesi ile kitapseverleri çok etkilemişti. Ayvalık’ta yaşayan üç kız kardeşin anne ve babası olan ilişkisini konu alan hikaye diziye dönüştürülüyor.

Erkan Birgören ile Betül Yağsağan, Üç Kız Kardeş romanını bir diziye çevirmek için uzun süredir senaryo yazımına devam ediyor. Yönetmen Eda Tokgöz ise çekimler öncesinde seti hazırlıyor.

Yapım ekibinin de oyuncu görüşmeleri devam ediyor. Dizinin oyuncularından birisi İclal Aydın olacak. Diğer önemli isim ise Reha Özcan olarak ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş, Reha Özcan’ın Üç Kız Kardeş dizisinin ana karakterlerinden Sadık Bey olarak hikayede yer alacağını duyurdu.

İclal Aydın'ın Üç Kız Kardeş dizisindeki partneri ortaya çıktı! 12

Bu da demek oluyor ki Nesrin Hanım ve Sadık Bey ikilisi yeni dizide dikkatleri çekecek. Yani İclal Aydın ile Reha Özcan partnerliğini izleyeceksiniz. İki başarılı ismin buluşması izleyiciler için de ilginç olacak.

Çekimlerinin Aralık sonunda başlaması beklenen Üç Kız Kardeş dizisinin Kanal D ekranında muhtemelen Ocak sonunda başlaması bekleniyor. Dizinin hikayesi ve set ortamı için hazırlıklar sürerken, en çok da 3 kız kardeşi kimin canlandıracağı merak ediliyor.