Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisinde her şeyi değiştiren karar!

Üç Kuruş dizisinde her şeyi değiştiren karar!

tarafından ker_def

Üç Kuruş dizisi pazartesi akşamı yayınlanacak olan dokuzuncu yeni bölümü ile birlikte izleyicilerini yeni maceralara sürükleyecek. Dizinin bu bölümünde çok heyecanlı anlar yaşanacak. Kartal’ın savaş ilanı kararı her şeyin değişmesine neden olacak.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un yeni bölümünden nefesleri kesen ikinci tanıtım yayınlandı. Bahar’ın Kartal’ı öptüğü anların büyük heyecan uyandırdığı tanıtımda Efe ve Kartal’ın uçurum kenarındaki perişan halleri “İrfan, Leyla ile birlikteyken arabayı uçuruma mı sürdü?” sorusunu akıllara getiriyor. Nezih Kartal’ın kendisine savaş açtığını Baybars’a söylerken başarılı oyuncu Kadir Çermik’in hayat vereceği Baybars karakteri şimdiden büyük merak konusu oluyor.

‘ÜÇ KURUŞ’UN DOKUZUNCU BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Efe, Kartal’ın İrfan’ı serbest bıraktığını öğrenir ve Leyla’nın kaçırılmasında onun da payı olduğunu düşünerek büyük bir öfkeye kapılır. Kartal’la birlikte Leyla’nın peşine düşen Efe, bu süreçte çok zor bir seçim yapmak zorunda kalır.

Leyla’yı kurtarmak için sınırlarını sonuna kadar zorlayan Efe’nin duygusal tepkileri Kartal’ın da gözünden kaçmaz. Leyla’nın ortadan kaybolmasıyla büyük bir sarsıntı geçiren Kartal’a bir darbe de Nezih’ten geliyor. Kartal Nezih’ten alacağı intikamı planlarken Bahar’ın hamlesi herkesi şaşırtacak.

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

“Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Zafer Algöz, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Emrullah Çakay, Goncagül Sunar, Cüneyt Yalaz, Canan Atalay, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu, Ömer Civan Şit.”

‘Üç Kuruş’ yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!