Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisinde Kartal ve İrfan’ın heyecanla beklenen yüzleşmesi!

Üç Kuruş dizisinde Kartal ve İrfan’ın heyecanla beklenen yüzleşmesi!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un heyecanla beklenen yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Efe’nin Kartal’ı “Kalbinle değil aklınla hareket edeceksin!” diyerek uyarması dikkat çekerken Kartal, ‘ÇP’ damgasının yapıldığı geceki mekana gidiyor. Efe’nin arabanın içinde kime silah doğrulttuğu merak konusu olurken aksiyonun ve heyecanın hız kesmediği bölümde Kartal ile İrfan’ın heyecanla beklenen yüzleşmesi gerçekleşiyor.

Kimliği ortaya çıkan İrfan’ın şehirden kaçmaktan başka yolu yoktur. Kartal ve Efe ellerindeki “takma” isimle İrfan’ın peşine düştüklerinde beklemedikleri birinin radarına girerler. İrfan ortalardan kaybolmadan önce annesinin ısrarı ile Kartal’a bir şans daha verir ve Kartal’a hayatının en çetin ikilemlerinden birini yaşatır.

Üç Kuruş dizisinde Kartal ve İrfan'ın heyecanla beklenen yüzleşmesi! 7

Efe, bir yandan Leyla ile arasını düzeltmeye çalışırken bir yandan da Kartal’ı İrfan’dan korumaya çalışır. Öte yandan İrfan’ın bir sonraki adımı Kartal ile Efe’yi hiç beklemedikleri bir yerden vuracaktır.

İşte dizinin 20 Aralık Pazartesi günü merakla beklenen 20. bölümünden 2. fragman:

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın imzası bulunan dizinin yönetmenliğini Sinan Öztürk yapıyor.

‘Üç Kuruş’un kadrosunda şu isimler bulunuyor: Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Zafer Algöz, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Emrullah Çakay, Goncagül Sunar, Cüneyt Yalaz, Canan Atalay, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu, Ömer Civan Şit.

‘Üç Kuruş’ yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!