Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş ikinci bölümünde çok önemli mesajlar var!

Üç Kuruş ikinci bölümünde çok önemli mesajlar var!

tarafından ker_def

Show TV’nin yayınlanan ilk bölümüyle büyük ses getiren Ay Yapım imzalı dizisi Üç Kuruş’un heyecanla beklenen ikinci bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Kartal’ın Romanlar olarak uğradıkları ayrımcılığa dair örnek olacak bir konuşma yaptığı sahnede “Sizin ön yargılarınız size yetiyor maşallah.

Kafanızı değiştiremiyorsunuz, size benzemeyene kötü diyorsunuz, pis diyorsunuz. Halbuki hangisi daha kolay; bizim değişmemiz mi? Sizin kafanızı değiştirmeniz mi? Bir gelin bir görün, biz kimiz tanıyın! Öyle konuşun, olmaz mı? ” sözleri toplumdaki ön yargılara ve ötekileştirmeye dair birçok noktanın altını çiziyor. Dikkat çektiği konularla ekranlarda fark yaratacak olan Üç Kuruş’un ikinci bölümü büyük bir merakla bekleniyor.

İlk bölümü büyük beğeni toplayan dizi reytinglerde iyi sonuçlar aldı. Alparslan dizisinin de başlayacağı 7 Kasım’dan itibaren müthiş bir dizi yarışı izleyeceğiz. Yasak Elma’nın üç haftadır birincilik elde ettiği pazartesi akşamları Üç Kuruş neler yapacak yeni haftada reytingler belirleyici olacaktır.

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda şu isimler buluştu:

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Zafer Algöz, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Emrullah Çakay, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit.

Üç Kuruş, merakla beklenen yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!