Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş reytinglerde değil ama YouTube’da harikalar yaratıyor!

Üç Kuruş reytinglerde değil ama YouTube’da harikalar yaratıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGaazetesi.com / Detay – Show TV’nin, Çukur’dan sonra büyük iddialarla ekrana getirmeye başladığı Ay Yapım imzalı dizisi Üç Kuruş, reytinglerde beklenen performansı gösteremedi. Ortalama rakamlarla yayınına devam eden dizi YouTube’da ise izlenme rekoru kırdı.

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Zafer Algöz gibi isimlerin paylaştığı Üç Kuruş dizisi bu akşam beşinci bölümüyle ekrana gelecek. Roman mahallesi Çıngıraklı’da geçen ve izleyiciyi bambaşka bir dünyaya taşıyan Üç Kuruş, reytinglerde beklenen sonucu veremedi.

Dikkat çekici hikayesi ve özellikle Uraz Kaygılaroğlu’nun başarılı performansına rağmen Üç Kuruş dizisi ortalama reyting rakamlarıyla devam ediyor. Halbuki diziden reytinglerde birincilik elde etmesi bekleniyordu. Ancak Alparslan Büyük Selçuklu ve Yasak Elma gibi güçlü rakipler Üç Kuruş istediği reyting sonuçlarını elde edemiyor.

Ancak dizi YouTube’da çok büyük bir başarıya imza attı. Üç Kuruş dizisinin ilk bölümü YouTube’da 10 milyon izlenme rekoru kırdı. Bu da gösteriyor ki izleyiciler Üç Kuruş’u TV yerine sosyal medyada izlemeyi tercih ediyor.

Bu arada Üç Kuruş’un bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Kartal ile Bahar’ın düğün hazırlıkları başlarken Bahar’ın babası Nezih, Kartal’ı düğün gerçekleşmeden öldürmek istediğini söylüyor.

Mesut’un mekanında aksiyon dolu anlar yaşanırken Neriman, Leyla’nın Efe’ye aşık olduğunu anlıyor. İrfan’ın “Kim olduğumu öğrenme zamanları geldi” sözleri büyük heyecan yaratırken Efe ile Kartal’ın karşısına çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor.