Ana sayfa Dizi Haberleri İlk dizisi Yargı’da Zümrüt olmak Esma Yeşim Gül’ü korkuttu ama beklediği gibi olmadı!

İlk dizisi Yargı’da Zümrüt olmak Esma Yeşim Gül’ü korkuttu ama beklediği gibi olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Yargı dizisinde Zümrüt karakterini Esma Yeşim Gül canlandırıyor. İlk dizisi olması nedeniyle büyük heyecan yaşadığını belirten oyuncu, 26 yaşında ve yeteneklerini sergilemek için önemli bir fırsat elde etti.

Kendisini Yargı dizisinde olduğu için şanslı hissettiğini belirten Esma Yeşim Gül, Saklı isimli Blu TV dizisinde de bir rolde yer aldı ama Yargı en büyük sınavı niteliğinde oldu…

Yargı dizisindeki karakterini işin içine girince sevdiğini belirten oyuncu, ilk başta izleyicilerden olumsuz tepkiler gelmesinden endişe ettiği itirafını da yaptı.

Esma Yeşim Gü, şunları söyledi. “Öncelikle çok şanslı hissediyorum kendimi böyle bir işte olduğum için. Zümrüt karakteri biraz yargıya açık bir rol. Ancak işin içine girdiğinde kesinlikle kendi handikapları, kendi iç dünyasındaki çatışmalarla yüzleştikçe daha da şefkat duymaya başladım. İlk başka kaygılarım vardı. İlk işim olduğu için nasıl karşılanır, yorum veya tepki alır mı diye… Hiç beklediğim gibi olmadı. Çok mutluyum.”

İlk dizisi Yargı'da Zümrüt olmak Esma Yeşim Gül'ü korkuttu ama beklediği gibi olmadı! 7

Yargı dizisindeki karakterin kendisi için korkutucu olduğu kadar heyecan verici olduğunu da anlatan oyuncu, Zümrüt karakterinin açısından baktığı zaman da bu durumun gerçek hayatta yaşanabildiğine değindi.

Oyuncu, rolü hakkında şöyle konuştu: “Aslında hepimizin yaşadığı, kimseye söyleyemediğimiz sıkıntılarda da aşmaya çalışmak, bu yönünü görmek bir karakterin, benim için çok heyecan verici. Hem korkutucu hem heyecan verici. Bunların hepsi de bana çok şey katıyor. Zümrüt’ün hayatına girdikçe şefkat da duymaya başladım. Yaptığı şeyi doğru bulmuyorum ve savunmuyorum. Ancak hepimizin hataları var. Yaşadığı pişmanlık zaten yansıyor.”

Zümrüt karakteri nedeniyle kötü yorumlar da aldığını anlatan genç oyuncu, izleyicilerden kendi performansı için olumlu yorumlar aldığına da değindi.