Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş’ta “Kartal stili” diye bir şey var! Uraz Kaygılaroğlu harikalar yaratıyor!

Üç Kuruş’ta “Kartal stili” diye bir şey var! Uraz Kaygılaroğlu harikalar yaratıyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin yeni dizisi Üç Kuruş, dün akşam üçüncü bölümüyle ekrana geldi. İzleyicileri bambaşka bir dünyaya götüren Üç Kuruş’un dün akşamki bölümünde özellikle Uraz Kaygılaroğlu’nun oyunculuğu büyük övgü topladı. Kaygılaroğlu’nun dizideki kostümleri de izleyiciden tam not alıyor.

Ay Yapım tarafından çekilen ve başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade gibi isimlerin paylaştığı Üç Kuruş’un dün akşam yayınlanan üçüncü bölümü izleyiciler tarafından çok beğenildi. Görünen o ki Üç Kuruş, izleyicilerde bağımlılık yapmaya başladı.

Üç Kuruş'ta “Kartal stili” diye bir şey var! Uraz Kaygılaroğlu harikalar yaratıyor! 9

Dizinin dün akşamki bölümünün mezarlık sahnesi özellikle izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Bu sahnede Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Kartal karakterinin duygusal anları izleyicinin kalbini fethetti. Üç Kuruş izleyicileri bu sahnedeki oyunculuğuyla Uraz Kaygılaroğlu’nu övgü yağmuruna tuttu.

Üç Kuruş dizisinde Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Kartal karakteriyle ilgili bir başka ayrıntı daha izleyicilerin çok dikkatini çekiyor. Kartal’ın, Roman ruhunu yansıtan renkli ve sıra dışı kostümleri dizi izleyiciler arasında “Kartal stili” diye bir şey var dedirtiyor.

Üç Kuruş'ta “Kartal stili” diye bir şey var! Uraz Kaygılaroğlu harikalar yaratıyor! 10

Roman bir karakter olan Kartal, kimi zaman leopar desenli paltosu ve gömleği, kimi zaman kıpkırmızı eşofmanı kimi zaman da kürk ceketi ve sapsarı saçlarıyla izleyicilerin büyük ilgisini çekiyor. Yakın zamanda sokaklarda Kartal tarzıyla dolaşan gençler görürsek şaşırmayalım.

Üç Kuruş'ta “Kartal stili” diye bir şey var! Uraz Kaygılaroğlu harikalar yaratıyor! 11

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Zafer Algöz, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Emrullah Çakay, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit.