Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu heyecanlandırdı; Güzel oyuncu yeni bir projeye mi başlıyor?

Elçin Sangu heyecanlandırdı; Güzel oyuncu yeni bir projeye mi başlıyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Star TV’de yayınlanan Kiralık Aşk dizisiyle ünü ülke sınırlarını aşan oyuncu Elçin Sangu, Kiralık Aşk’ın ardından maalesef uzun soluklu bir projede yer alamadı.

Dünyanın farklı ülkelerinde geniş bir hayran kitlesi de olan Sangu, Barış Arduç ile baş rolü paylaştığı Kiralık Aşk dizisinin final yapmasının ardından Yaşayamayanlar adlı dizi ile izleyici karşısına çıktı.

Yaşamayanlar dizisi çok eleştirilen Sangu’nun sonrasında yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile baş rolü paylaştığı  Çarpışma dizisi de çok uzun soluklu olmadı.

Oyuncu, Çarpışmadan sonra İyi Günde Kötü Günde dizisini çekti ancak bu diziden yana da yüzü gülmedi. Elçin Sangu yeni sezonda Fox TV’nin büyük umutlarla ekrana getirdiği Yalancılar ve Mumları dizisinde izleyiciyle yeniden buluştu. Hatta Sangu bu dizi için imajını da yeniledi, yıllardır kızıl olan saçlarını sarıya boyattı.

Ancak ünlü oyuncudan uzun süren ve yeteneklerini sergileyebileceği bir dizi bekleyenler yine hüsrana uğradı.  Yalancılar ve Mumları da oyuncu adına kötü bir tercih oldu. Hikayesi izleyicinin ilgisini çekmeyen dizi sadece 5 bölüm ekranlarda kalabildi.

Elçin Sangu heyecanlandırdı; Güzel oyuncu yeni bir projeye mi başlıyor? 8

Henüz yeni bir proje için adı geçmeyen Elçin Sangu, instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla takipçilerini heyecanlandırdı.Oyuncunun  ‘Var bir şeyler dur bakalım’ yazdığı paylaşımı hayranlarına,  ‘Acaba Elçin Sangu yeni bir projeye mi başlıyor?’ dedirtti.

Elçin Sangu heyecanlandırdı; Güzel oyuncu yeni bir projeye mi başlıyor? 9

Paylaşımıyla merak uyandıran Elçin Sangu’nun fotoğrafları 8.1 milyon takipçisinin bulunduğu instagramda kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.