Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş’ta Kartal’ın “Elin elime değmeyecek” şartı sosyal medyayı kırdı geçirdi!

Üç Kuruş’ta Kartal’ın “Elin elime değmeyecek” şartı sosyal medyayı kırdı geçirdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin bu sezon büyük iddialarla ekrana getirmeye başladığı Üç Kuruş dizisinin dün akşam dördüncü bölümü ekrana geldi. Dün akşamki bölüme Kartal ile Bahar’ın evliliği damgasını vurdu.

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse ve Zafer Algöz’ün yer aldığı Üç Kuruş dizisi dördüncü bölümünde kendisini izleyicilere iyice sevdirdi. Her ne kadar Üç Kuruş, bir önceki büyük abisi Çukur kadar reytinglerde başarıyı yakalayamasa da izleyicilerin kalbini kazanmayı başardı.

Dizinin en dikkat çekici karakteri hiç kuşkusuz Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Kartal. Bir roman olan Kartal, etnik kimliği nedeniyle hayatı boyunca ezilmiş bir kumarhane sahibi. Her ne kadar şiddet yanlısı gibi görünse de aslında iyi bir kalbe sahip.

Üç Kuruş’ta Kartal’ın “Elin elime değmeyecek” şartı sosyal medyayı kırdı geçirdi! 11

Nesrin Cavadzade ise bir mafya babasının kızı olan Bahar’ı canlandırıyor. Babasından nefret eden ve ondan intikam almak isteyen Bahar’ın yolu Kartal’la kesişince babasından intikam almanın yolunu da buluyor. Zengin bir ailenin kızı olan Bahar, bir roman olan Kartal’la evlenerek intikamını da gerçekleştirmiş oluyor.

Bahar’la evlilik fikri Kartal’dan geliyor. Kartal, Bahar’a babasından intikam alması için evlenmeyi teklif ediyor. Ancak bir şartla: Bahar’ın eli eline değmemesi şartıyla. Sonuçta Kartal bir aşk adamı olduğunu ve sevmediği kadının elinin eline değmesini istemediğini söylüyor.

Kartal’ın bu şartı izleyiciyi kahkahaya boğdu ve izleyici bu sahneye tepkisini sosyal medyada yaptığı yorumlarla paylaştı. Bahar ve Kartal daha şimdiden dizi dünyasının en sevilen çiftlerinden biri oldu.

Üç Kuruş izleyicisinin bu sahneyle ilgili sosyal medyada yaptığı yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Üç Kuruş’ta Kartal’ın “Elin elime değmeyecek” şartı sosyal medyayı kırdı geçirdi! 12 Üç Kuruş’ta Kartal’ın “Elin elime değmeyecek” şartı sosyal medyayı kırdı geçirdi! 13 Üç Kuruş’ta Kartal’ın “Elin elime değmeyecek” şartı sosyal medyayı kırdı geçirdi! 14 Üç Kuruş’ta Kartal’ın “Elin elime değmeyecek” şartı sosyal medyayı kırdı geçirdi! 15