Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay’ın dizidekinin aksine aşk hayatında her şey yolunda!

Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay’ın dizidekinin aksine aşk hayatında her şey yolunda!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Beşinci sezonuyla ekrana bomba gibi dönen Fox TV’nin Yasak Elma dizisinde ‘Çağatay’ karakterine hayat veren oyuncu Berk Oktay diziye geçtiğimiz sezon katılmıştı.

Canlandırdığı Çağatay karakteriyle diziye hareket katan Berk Oktay senaryo gereği şu sıralar sıkıntılı günler geçiriyor. Dizide eşi ‘Yıldız’ı (Eda Ece) ‘Kumru’ (Biran Damla Yılmaz) ile aldatan ‘Çağatay’,  boşanma aşamasında olduğu eşine kendisini affettirmeye çalışırken bir yandan da ‘Kumru’nun tacizleri ve arkasından çevirdiği işlerle uğraşıyor.

Yasak Elma’da aşk hayatında çalkantılı günler geçiren Berk Oktay’ın aşk hayatında ise her şey yolunda. Oyuncu bir süredir meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile birlikte. Güzel oyuncu, Kuruluş Osman’da ‘Malhun Hatun’ karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor.

İki oyuncu da çok izlenen dizilerde rol alıyor ve yoğun bir şekilde çalışıyor. Boş zamanlarında bir arada olmaktan hoşlanan çift sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık hayranlarını mest ediyor. Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy’un son paylaşımına kayıtsız kalamadı.

Yasak Elma'nın Çağatay'ı Berk Oktay'ın dizidekinin aksine aşk hayatında her şey yolunda! 8

Sevgilisinin paylaşımına Kalp ve ateş emojisiyle yorum yapan Berk Oktay’a,  Yıldız Çağrı Atiksoy’dan yanıt gecikmedi, Oyuncu kalp emojisiyle Oktay’a yanıt verdi. Çiftin sosyal medyadaki flörtü takipçilerine ilişkide her şey yolunda dedirtti.

Yasak Elma'nın Çağatay'ı Berk Oktay'ın dizidekinin aksine aşk hayatında her şey yolunda! 9