Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş’un Kartal’ı Uraz Kaygılaroğlu eski eşiyle yeniden mi birlikte?

Üç Kuruş’un Kartal’ı Uraz Kaygılaroğlu eski eşiyle yeniden mi birlikte?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ATV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin ardından çok geçmeden yine iddialı bir yapım olan Üç Kuruş dizisiyle izleyici karşısına çıktı.

Ay Yapım imzalı, senaryosunu Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün yaptığı Üç Kuruş da Uraz Kaygılaroğlu,  hayranlarını şaşırtarak değişik bir imajla kamera karşısına geçti.

Roman mahallesinde geçen hikayede mafya lideri ‘Kartal’ karakterini canlandıran oyuncu rolü için saçlarını sarıya boyattı. Oyuncunun yeni imajı çok beğenildi. Pazartesi akşamları yayınlanan Üç Kuruş, daha ilk bölümünden itibaren ekranlarda kalıcı olacağını gösterdi.

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu diziden arta kalan zamanlarının çoğunu kızı Ada ile birlikte geçiriyor. Kızıyla yaptığı eğlenceli aktiviteleri de sık sık takipçileriyle paylaşan oyuncu son paylaşımına koyduğu kızının fotoğraflarının altına, ‘Geçen sene de çok güzelmişsin’ yazdı.

Üç Kuruş'un Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu eski eşiyle yeniden mi birlikte? 8

2014 yılında meslektaşı Melis İşiten ile evlenen Uraz Kaygılaroğlu 2017 yılında baba oldu. Çiftin yolları 2019 yılında ayrıldı. Reaksiyon, Evli ve Öfkeli, Yedi Güzel Adam gibi pek çok yapımda yer alan Melis İşiten en son ATV’de yayınlanan Maraşlı dizisinde ‘Dilşad’ karakterini canlandırdı.

Melis İşiten, Uraz Kaygılaroğlu’nun fotoğrafının altına ‘1 sen 4 ben’ yorumunu yapınca çiftin hayranları da heyecanlandı.

Üç Kuruş'un Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu eski eşiyle yeniden mi birlikte? 9

Melis İşiten’in yorumunu bazı hayranlarının, çiftin yeniden bir arada olduğu şeklinde yorumlaması dikkat çekti. İşiten’in yorumunun altına ‘Barıştınız mı? şeklinde yorumlar yapıldı.  Oysa ki Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten zaten küs değil, ikilinin sık sık çocukları için arkadaş olarak bir araya geldiği biliniyor.