Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz hayranlarını çok sevindirecek haber!

Alperen Duymaz hayranlarını çok sevindirecek haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisinde canlandırdığı Akgün karakteriyle kariyerinde sıçrama yapan Alperen Duymaz’ın yeni dizisi için geri sayım başladı. Yakışıklı oyuncunun yeni dizisi Erkek Severse yarın sete çıkıyor.

Alperen Duymaz hayranlarının heyecanla beklediklerin dizinin kadrosunda Büşra Develi ve Yasemin Allen’ın yanı sıra Tolga Güleç, Görkem Sevindik, Yağız Can Konyalı ile Aslı Sümen de yer alıyor.

Hikayesini , daha önce Erkenci Kuş ve No: 309’a imzasını atan Aslı Zengin’in yazdığı ve Gold Film imzasını taşıyan dizinin duyurusu bir süre önce yapılmıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Alperen Duymaz’ı yeniden hayranlarıyla buluşturacak dizi yarın çekimlere başlamak üzere sete çıkıyor.

Alperen Duymaz hayranlarını çok sevindirecek haber! 7

BeinConnect’te yayınlanacak olan ve 13 bölümden oluşacak dizinin yönetmeni Ömür Atay. Alperen Duymaz dizide online alışveriş sitesi sahibi bir karakteri canlandıracak. Oyuncu, Kenan olarak hikayede yer alacak ve Yasemin Allen’in canlandıracağı Yelda ile de aşk yaşayacak. Büşra Develi iki çocuk annesi Zeynep olarak hikayede yerini alacak.

Bugüne kadar öğrenci ya da mafya karakterlerini canlandıran Duymaz bu kez hayranlarının karşısına bir plaza erkeği olarak çıkacak. Alperen Duymaz yeni rolü ve yeni görünümüyle hayranlarını şaşırtacak.

Birçok ünlü ismi bir araya getiren ve hikayesiyle iddialı bir romantik komedi olan Erkek Severse’nin yayın tarihi henüz belli değil.