Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş’un Leyla’sı Aslıhan Malbora, oyuncu olarak ailesini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi!

Üç Kuruş’un Leyla’sı Aslıhan Malbora, oyuncu olarak ailesini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Show  TV’de yayınlanan Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı ‘Leyla’ karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Aslıhan Malbora YouTube’da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece Programı’na konuk oldu.

Üç Kuruş’ta, Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Nursel Köse ve Civan Canova’nın de aralarında bulunduğu deneyimli isimlerle kamera karşısına geçen oyuncu Roman mahallesinde geçen dizide, Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Roman mafya lideri ‘Kartal’ karakterinin kız kardeşi roman kızı ‘Leyla’ya hayat veriyor.

İbrahim Selim ile Bu Gece programında oyuncu olmasının ailesi için sürpriz olduğunu söyleyen Aslıhan Malbora, “Oyunculuk çocukluk hayalimdi ama aile içerisinde çok dillendirmedim. Ailem üniversitede ODTÜ’ye gitmemi istedi ancak ben oyunculuk mesleğiyle daha yakın olabilmek için İstanbul’da okumak istedim aileme de, ‘İstanbul olsun bölümü siz seçin’ dedim” dedi.

Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora, oyuncu olarak ailesini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi! 7

Bilgi Üniversitesi Gıda Mühendisliği’nden mezun olan oyuncu, “Ailemdeki herkes sayısalcı, ailenin en tembeli benim,  benden 6 yaş büyük abim çok zekidir, şimdi Almanya’da mühendislik yapıyor.

Üniversite sınavında sıralamam pek hayal ettiğimiz gibi gelmedi. Ailem için yetersiz kaldım. Çift anadal; Kimya ve Gıda Mühendisliği’ni seçtim. Kimya, oyunculuğa başlayınca kaldı. Ailem oyuncu olabileceğime çok inanmadı. Ama hiç engel olmadılar. Babam oyunculuğa başladıktan iki yıl sonra bile, ‘Ortalamanı düşürme bu işte tutunamazsan akademisyen olursun’ diyordu. Babam Makine Mühendisi hala da, ‘Diplomanı gönder asayım der'” açıklamasını yaptı.

Üç Kuruş dizisinde yaptığı roman dansıyla beğeni toplayan oyuncu dans etmeyi çok sevdiğini belirterek, “Üniversitede dans gösteri takımındaydım. Dansa hep ilgim vardı, kapı gıcırtısına oynarım” şeklinde konuştu.

Programda, soyadıyla alakalı pek çok şakaya maruz kaldığını da söyleyen Aslıhan Malbora, ” Milli Mücadele zamanında atalarım mallarını kaybetmiş, soyadım da mallarının alabora olmasından geliyor. Bu güne kadar bu konuyla ilgili maruz kaldığım en kötü şaka; ‘Merhaba ben de Parlement’ şakasıdır” dedi.

Aslıhan Malbora’nın konuk olduğu İbrahim Selim ile Bu Gece Programı’nın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;