Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ünlü oyuncu Bige Önal doğum gününde ne diledi?

Ünlü oyuncu Bige Önal doğum gününde ne diledi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ekranda son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde ‘Selin’ olarak  izlediğimiz Bige Önal, Netflix’te ekrana gelen ve yayınlandığı dönem çok konuşulan Bir Başkadır dizisindeki rolüyle de dikkatleri çekmişti. Oyuncu, bu dizide canlandırdığı türbanlı kız ‘Hayrünnisa’ karakteriyle büyük övgü almıştı.

Bige Önal ayrıca, Blu TV’de yayınlanan Yeşilçam dizisinin 2. sezonunda da boy gösterdi. Dizide Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı ‘Semih Ateş’ karakterinin yanında çalışmaya başlayan gizemli bir kadını canlandıran Önal Yeşilçam’ da da çok farklı bir karakterle izleyicinin karşısına çıktı.

1 Şubat’ta 33 yaşına basan ünlü oyuncu doğum gününü instagram hesabından çocukluk fotoğrafını paylaşarak kutladı. Bige Önal paylaşımının altına yazdığı yazıda duygularını şu sözlerle ifade etti;

Ünlü oyuncu Bige Önal doğum gününde ne diledi? 7

“Ferahladığımız, ülkece sağlığımıza ve akıl sağlığımıza kavuştuğumuz, etrafımıza zarar vermediğimiz, ihtiyacı olan her canlıya elimizi uzattığımız, iç huzur dolu, sağlık dolu, geleceğe dair umut dolu bir yıl olsun. Bu yeni yaşımda hepimize yanağımızda kirazlar dilerim.

Hep söylediğim gibi bu yukarıdaki Bige’yi kaybetmediğim sürece aldığım yaşlar ancak sayı olarak kalacaklar. Bütün mesajlarınıza, güzel dileklerinize, paylaştığınız fotoğraflara, kolajlara, videolara çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız!”

Önal’ın çocukluk fotoğrafının altına aralarında; Gaye Su Akyol, Derya Şensoy ve Zeynep Çamcı’nın da bulunduğu oyuncu arkadaşları yorum yaparak oyuncunun doğum gününü kutladılar.