Ana sayfa Dizi Haberleri Cemre Baysel’den örnek davranış! Oyuncunun hayranlarından bir isteği var!..

Cemre Baysel’den örnek davranış! Oyuncunun hayranlarından bir isteği var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen yaza damgasını vuran dizilerden biri olan Baht Oyunu’nda canlandırdığı ‘Ada’ karakteriyle hem kariyerinde sıçrama yaşayan hem de partneri Aytaç Şaşmaz’da aşkı bulan oyuncu Cemre Baysel 5 Şubat’ta 23 yaşına basacak.

Güzel oyuncu doğum gününde örnek bir davranışa imza attı. Oyuncu doğum gününü Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı’na bağışladı.

Cemre Baysel, konuyla ilgili instagram hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine şu sözlerle seslendi; Herkese selam 5 Şubat doğum günüm için bana verebileceğiniz en güzel hediye otizmli çocuklar için yapacağınız bağışlar olacak. @todevvakfi için açtığım kampanya linkine Biom dan ulaşabilirsiniz. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.”

Cemre Baysel'den örnek davranış! Oyuncunun hayranlarından bir isteği var!.. 7

Baht Oyunu dizisinin final yapmasının ardından bir süre ekranlara ara veren oyuncu, proje seçimi konusunda ince eleyip sık dokuyor. Hayranları bir an önce oyuncuyu yeniden ekranlarda görmeyi beklerken, geçtiğimiz günlerde ortaya atılan bir iddia Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz hayranlarını heyecanlandırdı.

Bu iddiaya göre; Çifte beraber oynamaları için bir müzikal teklifi gitmiş. Gelişme şimdilik iddiadan ibaret. Ama gerçekleşirse Baht Oyunu hayranlarının çok heyecanlanacağı kesin.

Baht Oyunu kış sezonu başında ekranlara veda etti. Diziden sonra Cemre Baysel kendisine gelen teklifleri kabul etmedi. Görünüşe göre dinlenmeyi tercih eden genç oyuncu bir projede yer almak yerine kendi YouTube kanalını açtı ve tüm enerjisini kanalı için harcıyor.