Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan’dan hayranlarını heyecanlandıran iş birliği!..

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan’dan hayranlarını heyecanlandıran iş birliği!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, geçtiğimiz sezon final yapan ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisiyle milyonları ekrana bağlamıştı. Dizide ‘Ertuğrul Gazi’yi canlandıran başarılı oyuncu performansıyla da adından söz ettirmişti.

Yeni sezonda yine TRT1’de Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi ile ekranlara gelen oyuncu hayranlarına video oyun serisi PUBG ile yaptığı işbirliğini de instagramdan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Engin Altan Düzyatan’ın paylaşımı milyonlarca hayranını heyecanlandırdı.Oyuncu, kendisini bir PUBG dövüşçüsü olarak gösteren çarpıcı grafik resmini instagram’da paylaştı.

Engin Altan Düzyatan’ın paylaşımının altına Diriliş Ertuğrul dizisinde birlikte rol aldığı ve dizide ‘Doğan Alp’ karakterine hayat veren Cavit Çetin Güner ‘Savaşmadık yer bırakmadın yemin ediyorum’ yorumunu yaptı.

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'dan hayranlarını heyecanlandıran iş birliği!.. 7

Engin Altan Düzyatan paylaşımına, ‘İş birliği çok yakında izlemeye devam edin’ yazarken, video oyunu serisi olan PlayerUnknown’s Battlegrounds PUBG de oyuncunun aynı fotoğrafını instagramdan paylaşarak, ‘Engin Altan Düzyatan çok yakında sadece PUBG MOBILE’da!.’ yazdı.

‘Bir Türk’ün asla boyun eğmeyen mücadeleci ruhunu PUBG MOBILE’ın her yerinde hissedeceğiz’ açıklamasının ardından yeni projenin detaylarını oyuncunun hayranları büyük bir heyecan ve sabırsızlıkla bekliyor.