Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ünlü oyuncu Vildan Atasever evleniyor mu?

Ünlü oyuncu Vildan Atasever evleniyor mu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2002 yılından bu yana pek çok dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Vildan Atasever televizyon ekranlarında en son TRT1’de  yayınlanan ‘Payitaht Abdülhamid’ dizisinde ‘Saliha’ karakterine hayat vermişti.

19 yıllık kariyerinde birçok projede güçlü karakterlere hayat veren oyuncu, son dönemde ise tercihini dijital yapımlardan yana kullanıyor. BluTV’de ilk sezonu beğeni toplayan ‘Bonkis’ isimli dizide baş rolde yer alan oyuncunun dizinin ikinci sezon çekimlerine başladığının haberini vermiştik.

Ünlü oyuncu Vildan Atasever evleniyor mu? 8

Öte yandan Vildan Atasever’in bir süredir birlikte olduğu müzisyen sevgilisi Mehmet Erdem ile evleneceği haberi gündeme bomba gibi düştü. Aile arasında yapılan sade bir törenle nişanlanan ve yakın zamanda nikah masasına oturması beklenen çift Ulus’ta basın mensuplarının objektiflerine takıldı, çiftin alyanslarını taktığı görüldü.

Ünlü oyuncu Vildan Atasever evleniyor mu? 9

Vildan Atasever ve  Mehmet Erdem’in bir süre önce evlilik kararı aldığı ortaya çıkmıştı. Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; çiftin 9 Eylül’de nikah masasına oturması bekleniyor. Vildan Atasever, 2019’un nisan ayında Erkan Akdemir ile nişanlanmıştı. Çift, bir yıl sonra ayrılık kararı almıştı. Atasever, 2001–2007 yılları arasında Taylan Kılınç, 2010–2015 yılları arasında ise meslektaşı İsmail Hacıoğlu ile evlilik yaşamıştı.