Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi ikinci sezon başlama tarihi belli oldu!

Sadakatsiz dizisi ikinci sezon başlama tarihi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezon çok beğenilen Sadakatsiz dizisi için yeni sezon heyecanı yaşanıyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen üçlüsünün başrolünde yer aldığı dizi Haziran başında sezon finali yapmıştı.

Yaklaşık 3 aylık aradan sonra Sadakatsiz ekibi dinlenmiş olarak yeniden sete çıkacak. Dizinin çekimlerine 1 Eylül tarihinde başlanması kararı alındı. Sadakatsiz’in ikinci sezon başlama tarihi olarak ise 15 Eylül Çarşamba gününün düşünüldüğünü gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Eylül ayı ile birlikte diziler arasındaki rekabet yeniden başlayacak. Muhtemelen Kuruluş Osman dizisinin Ekim ayında üçüncü sezonu ile başlaması ile birlikte Sadakatsiz ile reyting yarışında neler olacağını göreceğiz.

Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz dizisi sadece ülkemizde değil, yurt dışında da büyük ilgi görmeye başladı. En son İspanya’ya satılan dizinin yurt dışı dönüşlerinin de olumlu olması ikinci sezonu daha da önemli yaptı.

Bakalım dizinin ikinci sezonunda yine izleyici ilgisi aynı şekilde devam edecek mi? Biraz da bunu yeni senaryo belirleyecek. Hikayenin gidişatı dizinin reytinglerini de etkileyecektir.