Ana sayfa Sosyal Medya Uyanış Büyük Selçklu’dan ayrılan Leyla Feray, bomba bir dizi anlaşması yaptı!

Uyanış Büyük Selçklu’dan ayrılan Leyla Feray, bomba bir dizi anlaşması yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Esra Bilgiç’ten sonra Murat Yıldırım’ın yeni dizideki partnerine şaşıracaksınız! Üs Yapım tarafından bir süredir titiz bir şekilde hazırlıkları devam eden Evlilik Sözleşmesi isimli dizi bilindiği üzere Marriage Contract adlı yapımın yerli uyarlaması olacak. Dizinin yapımcısı Üs Yapım son dönemde Elimi Bırakma ve Benim Adım Melek isimli TRT1 dizilerinin de yapımcısı olarak dikkatleri çekmişti.

Ramo dizisiyle büyük ilgi gören ve 4 yıllık aradan sonra yeniden setlere dönen Murat Yıldırım’ın yeni sezonda ekranda yer alacak olmasına hayranları çok seviniyor. Ramo’nun finalinden sonra bir süre dinlenme fırsatı bulan Yıldırım’ın partnerinin kim olduğu da çok merak ediliyordu.

Gizem Karaca ile ilgili iddialar ortaya çıksa da gazeteci Birsen Altuntaş, Evlilik Sözleşmesi’nin kadın oyuncusunu tv100’deki haberinde duyurdu. Temmuz ayının ikinci haftasında izleyicilerle buluşması beklenen dizi, atv’de yayınlanacak.

12 Haziran itibariyle sete çıkacak olan ekipte Murat Yıldırım’ın partneri olarak Leyla Feray’ı göreceksiniz. Feray, en son Uyanış Büyük Selçuklu isimli TRT1 dizisinde Gevher Hatun karakterine hayat vermişti. Oyuncu, 2013 yılında yayınlanan Ben Onu Çok Sevdim isimli proje ile kariyerine başlamıştı.

Uyanış Büyük Selçklu'dan ayrılan Leyla Feray, bomba bir dizi anlaşması yaptı! 7

Özen Kula’nın hikayesini yazdığı ve Cem Akyoldaş’ın da yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin bir başka oyuncusu ise Aras Aydın olarak netleşti. Oyuncu kadrosunun kısa sürede tamamlanması beklenen dizide Ceyhun Mengiroğlu ile Irmak Örnek’in de yer aldığı gelen bilgiler arasında.