Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Sözleşmesi dizisinin başrol oyuncuları kesinleşti! Sürpriz oyuncular var!

Evlilik Sözleşmesi dizisinin başrol oyuncuları kesinleşti! Sürpriz oyuncular var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kore yapımı Marriage Contract adlı diziden uyarlanan Evlilik Sözleşmesi dizisi için tüm hazırlıklar sürerken dizinin başrol oyuncularının isimleri açıklandı. Daha önce ortaya atılan söylentilerde Murat Yıldırım ve Gizem Karaca’nın başrollerini paylaşacağı belirtilen dizide bambaşka isimlerin oynayacağı açıklandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın TV100’deki köşesinde yazdığına göre bugüne kadar Elimi Bırakma ve Benim Adım Melek dizilerine imza atan Üs Yapım’ın çekeceği dizinin başrolünde çok genç iki oyuncu yer alacak.

Evlilik Sözleşmesi dizisinin başrol oyuncuları kesinleşti! Sürpriz oyuncular var! 7

Dizide başrolleri Leyla Feray ve Aras Aydın paylaşacak. 28 yaşındaki genç oyuncu Leyla Feray, Koç Üniversitesi’nde Medya ve Görsel Sanatlar’dan mezun oldu. 2013 yılında Ben Onu Çok Sevdim dizisiyle oyunculuğa adımını attı. Oyunculuk üzerine eğitimler alan Leyla Feray, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Ayşe Sultan karakterini canlandırdı. Genç oyuncu ayrıca başrollerinde Burak Özçivit ve Murat Boz’un yer aldığı Kardeşim Benim 2 fiminde rol aldı.

Evlilik Sözleşmesi dizisinin başrol oyuncuları kesinleşti! Sürpriz oyuncular var! 8

Son olarak Öğretmen Kemal dizisinde rol alan 31 yaşındaki Aras Aydın ise bugüne kadar Şefkat Tepe, Kiraz Mevsimi, İnadına Aşk gibi dizilerde görev aldı.

Birsen Altuntaş’ın belirttiğine göre Evlilik Sözleşmesi dizisinin temmuz ayının ikinci haftası ATV’de seyirciyle buluşması planlanıyor. 12 Haziran’da sete çıkacak olan diziyi başarılı kalem Özen Yula yazıyor, yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş oturacak.

Diğer oyuncu kadrosu bu hafta belli olacak dizinin ekibine ayrıca Ceyhun Mengiroğlu ile Irmak Örnek de katıldı.

Orijinali bir Kore dizisi olan Evlilik Sözleşmesi’nin konusu kısaca şöyle:

Bir kadın kocasını geçirdiği kazada kaybeder. Bundan sonra kadın küçük kızını tek başına büyütmeye başlar. Ancak, beyninde tümör olduğunu öğrenir. Kızına bakabilecek bir varis bulmak amacıyla sınırlı bir süre eşi olabilmesi için bir adamla sözleşme imzalar.