Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı ve Şeref Sözü olmadı, Aras Aydın bomba bir diziyle dönüyor!

Sefirin Kızı ve Şeref Sözü olmadı, Aras Aydın bomba bir diziyle dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Aras Aydın, başarılı performanslar sergileyen ve canlandırdığı karakterlerle de akılda kalan bir isim. Oyuncu, 2010 yılından bu yana sektörde bulunuyor. Kiraz Mevsimi isimli dizideki Emre Yiğit karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, sonrasında farklı rollerde yer aldı.

İnadına Aşk dizisinde Polat Barutçu olarak izlediğimiz oyuncu, N’Olur Ayrılalım, Altınsoylar, Masum Değiliz ve Canevim isimli dizilerle de büyük tecrübe kazandı. Son dönemde yer aldığı dizilerde kısa süreler bulunan oyuncu, yeni dönemde ise bomba bir diziyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Sefirin Kızı dizisinde Turgut olarak kısa süre izlediğimiz oyuncu, Şeref Sözü dizisinde ise sadece 4 bölümlük hikayede Faruk olarak yerini almıştı. Uzun süredir dinlenmekte olan Aras Aydın’ın yeni bir dizi anlaşması yaptığı ortaya çıktı.

Üs Yapım tarafından hazırlıkları devam eden Evlilik Sözleşmesi olarak Türkçe’ye çevrilen Marriage Contract isimli dizinin uyarlamasında Aras Aydın da başrolde yer alacak.

Sefirin Kızı ve Şeref Sözü olmadı, Aras Aydın bomba bir diziyle dönüyor! 7

Murat Yıldırım ve Leyla Feray’ı başrolde buluşturan dizinin çekimlerine 12 Haziran’da başlanacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizi atv’de yayınlanacak ve Temmuz ayının ikinci haftasında da ilk bölümün ekrana gelmesi bekleniyor.

Trafik kazasında eşini kaybeden ve çocuğuyla ayakta kalma mücadelesi içinde olan bir kadının hikayesini izleyeceksiniz. Dizide ayrıca Ceyhun Mengiroğlu ile Irmak Örnek’in de kadroda yer aldığına dair bilgiler geliyor.