Ana sayfa Dizi Fragmanları Vedaya yaklaşan Arka Sokaklar dizisinden giden gidene!

Vedaya yaklaşan Arka Sokaklar dizisinden giden gidene!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Arka Sokaklar dizisinin 15. sezonu da yine müthiş bir tempo ile sürüyor. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu gibi önemli isimleri buluşturan Arka Sokaklar dizisinde bir dönemin daha sonuna geliyoruz.

Arka Sokaklar’da 15. sezon finaline çok yaklaşıldı. Dizinin ekibi yine aksiyon dolu sahnelerle geliyor. 11 Haziran Cuma günü 593.bölümü yayınlanacak olan Kanal D dizisi, 594. bölümü ile birlikte 18 Haziran Cuma akşamı sezon finali yapacak. Bu sezon finalinde izleyicileri üzecek gelişmeler de peş peşe gelecek gibi işaretler var.

Furkan Göksel’in önceki sezon yapıma veda etmesinin ardından iki yeni isim daha gündeme geldi. Metin karakterine hayat veren Göksel, 13 sezon kaldığı dizide yeni bir rota çizmek adına ayrılmıştı. 15 sezondur yapımda yer alan Onur Bay ile Yüsra Geyik ikilisinin de diziden ayrılacağı ortaya çıktı. Arka Sokaklar dizisi ayrılıklarla sarsılırken, sezon finaline de 2 bölüm kaldı.

Dizinin 11 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak olan 593. bölümünden yeni görüntüler ortaya çıktı.

Ekip, Savcı Faruk’un rehin alınmasının şokunu yaşıyor!

Savcı Faruk’un, Hüsnü ve Zeliş’i köşeye sıkıştıran kayıtları aldığı şirket önemli bir hamle yapar. İşkenceci elemanı kullanarak Savcı Faruk’u kaçırtırlar. Rehine olduğunu gören ekibimz o sırada Engin’in eşi Bahar’ın doğum yaptığı hastanededir. Bakıcı Fatma, doğumu Aycan’a haber verir. Bu sırada Rıza Baba, kendisini şoke eden bir olaya şahit olur.

Güvenlik şirketi kiralık katil ile anlaşıp ekibi hedefine alıyor!

Savcı Faruk’un, Zeliş’in güvenlik kayıtlarını aldığı şirket köşeye sıkışınca ekibi hedefine koyuyor. Bu uğurda anlaştıkları adam kendilerini hapse götürecek olan şahidi öldürerek işe başlıyor. Rıza Baba ve ekibi ise, boş durmayarak şirketin olası adreslerine baskın yapıyor. Bu soruşturmanın başka bir birime verilmesi de başta Cemal olmak üzere herkesi öfkelendiriyor. Mesut ise, Savcı Faruk ile bir kez daha karşı karşıya geliyor.