Ana sayfa Sosyal Medya Yalancı dizisi bitti ancak ardında güzel bir dostluk bıraktı!

Yalancı dizisi bitti ancak ardında güzel bir dostluk bıraktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların sevilen ve yetenekli iki ismi Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci yeni sezonda Show TV’nin Yalancı dizisinde ilk kez bir araya geldi.

Büyük bir iddia ile ekranlara giriş yapan, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini başarılı isim Hülya Gezer’in yaptığı, senaryosunu Volkan Sümbül ve Meryem Gültabak’ın kaleme aldığı Yalancı dizisi sağlam hikayesi ve güçlü oyunculuklarına rağmen reyting savaşında yenik düştü.

Yalancı dizisi dün akşam yayınlanan bölümüyle final yaptı ancak arkasında güzel bir dostluk bıraktı. Yalancı’nın setinde tanışıp çok iyi dost olan Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci ikilisi aynı projede yer almaktan çok mutlu.

Dizide tacizci doktor ‘Mehmet Emir’ karakterine hayat veren Salih Bademci instagramdan yaptığı paylaşımla, Burçin Terzioğlu ile çalışmaktan memnuniyetini dile getirdi.

Yalancı dizisi bitti ancak ardında güzel bir dostluk bıraktı! 8

Yalancı’da Dr Mehmet Emir’in tacizine uğrayan ancak bu tacizi bir türlü ispatlayamayan edebiyat öğretmeni ‘Deniz’ karakterine hayat veren Burçin Terzioğlu da partnerine aşağıdaki paylaşımıyla cevap verdi.

Yalancı dizisi bitti ancak ardında güzel bir dostluk bıraktı! 9

Her iki ismin paylaşımı da, ‘Dizi bitti ancak dostluk baki kaldı’ dedirtti. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci ikilisini belki önümüzde ki zamanlarda başka bir projede daha birlikte görebiliriz.