Ana sayfa Dizi Haberleri Yalancı dizisi bitti ama Salih Bademci akılda kaldı!

Yalancı dizisi bitti ama Salih Bademci akılda kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salih Bademci 3 farklı dizide 3 farklı rolde harika iş çıkarttı! 2021 yılında yer aldığı dizilerle dikkatleri üzerine çeken Salih Bademci, üst üste farklı rollerle hayranlarını fazlasıyla şaşırttı. Yalancı isimli dizi Show TV ekranında 10. bölüm itibari ile final yaptı. Blu TV’de ise İlk ve Son dizisinde izlediğimiz oyuncu, ayrıca Kulüp isimli Netflix dizisinde de iyi iş çıkardı.

Ünlü oyuncunun üst üste gelen ve her biri birbirinden farklı rollerdeki başarısı geniş bir hayran kitlesinden de takdir gördü. Salih Bademci’nin Yalancı isimli dizideki sergilediği performans da çok başarılıydı. Burçin Terzioğlu ile iyi bir partnerlik süreci geçiren oyuncu, enerjisi ve farklı karakterleri canlandırmadaki ustalığı ile akıllara yazıldı.

İlk ve Son dizisinde Özge Özpirinçci ile partner olan oyuncu, Kulüp dizisinde ise Gökçe Bahadır ile ile iyi bir sinerji yakaladı. Salih Bademci’yi öven isimlerden birisi de Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu oldu.

Ünlü yazar, bu üç dizinin de 2021 yılı içinde çekildiğini hatırlatarak sektörün ne kadar üretken olduğuna de değindi.

Sina Koloğlu, şu ifadeleri kullandı: “Bademci’yi aynı anda ‘Yalancı’ dizisinde bir psikopat cerrahta, ‘İlk ve Son’da (Blu TV) sağlıklı sevgiyi alamamış düşünceli, zarif, yenik ve kayıp bir adamda, ‘Kulüp’te neon ışıklarının yıldızı bir şarkıcıda izliyoruz. Bakın bu üç diziyi 2021 yılında çekmiş. Yukarıda sözünü ettiğim sistem. Her biri emek isteyen, yorucu ve iddialı roller.”