Ana sayfa Dizi Haberleri Yalancı dizisinde finale doğru şoke edici gelişmeler var!

Yalancı dizisinde finale doğru şoke edici gelişmeler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Yalancı isimli Show TV dizisinin 10. bölümde final yapacağı ortaya çıktı. Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci’nin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi etkileyici olsa da geniş bir izleyici kitlesinden ilgi görememesi final kararı alınmasına neden oldu.

Reytinglerinin düşük olması nedeniyle 23 Kasım Salı akşamı final yapacak olan dizide etkileyici sahneler var. Deniz ile Mehmet Emir arasında izleyenleri sarsacak anlar yaşanacak.

Hazal Türesan’ın canlandırdığı Yasemin’i bayıltıp arabasının bagajına koyan Mehmet Ali ne kadar büyük psikopat olduğunu da göstermiş olacak. Salih Bademci’nin yine çok etkili bir oyunculuk sergilediği dizide, Burçin Terzioğlu da başrolün hakkını veriyor.

Yalancı dizisinde finale doğru şoke edici gelişmeler var! 7

Yalancı dizisinin finaline doğru adım adım gidilirken, Yasemin’in başına neler geleceği merak konusu oldu. Yalancı dizisinde 9. bölümden 2. fragman yayınlandı.

16 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde Mehmet Emir, şu ifadelerle heyecanı artırıyor: “Yasemin’e ne olacağı sana bağlı. Bu akşam randevu yeniliyoruz. Biz de şu anda aynı anı yaşamaya çalışıyoruz gibi olsak da bu farklı bir akşam. ”

Deniz, Yasemin’in başına bir şey gelmemesi ve onu kurtarmak adına Mehmet Emir ile sanki hiçbir şey olmamış gibi ilk buluşmanın bir benzerini yaşamak durumunda kalacak.