Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisi o kadar iyi ki, izleyiciyi bir korku sardı!

Yargı dizisi o kadar iyi ki, izleyiciyi bir korku sardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin hikayesi çok dikkat çekti. Sema Ergenekon’un üzerinde 2 yıl çalıştığı hikaye izleyicileri çok etkileyici, reytingler de bir hayli iyi gelmeye devam ediyor.

Kanal D’nin yeni sezondaki en büyük sürprizlerinden olan Yargı dizisiyle ilgili sosyal medyada çok olumlu yorumlar yapılıyor. Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz ikilisini birbirine çok yakıştıran izleyiciler, hikayedeki rollerini de başarıyla canlandırdıklarını düşünüyor.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda dizinin hikayesine ve oyunculara yönelik birçok övgü bulabilirsiniz. Bir dizi hayranı şu mesajı ile birçok kişinin duygularına tercüman oldu: “Gerçekten tebrik ederim. Emek harcadıklarını dizinin her saniyesinden belli oluyor. Çok iyi başladı. Umarım öyle devam eder. Klişelerden uzak insanda merak uyandıran bir dizi.”

Hem hikayenin akıcılığı hem oyuncuların uyumu hem de senaryonun güzelliği bir araya gelince ortaya çok başarılı bir proje çıktı. Yargı dizisinin yükselişi de tesadüf değil. Dizi her geçen hafta daha da iyi bir hikaye sunumu sergiliyor.

İlk 3 bölümü beğeni toplayan Yargı dizisinin dördüncü bölümünden ilk fragman yayınlandı. İzleyiciler 10 Ekim Pazar akşamını heyecanla beklediklerini belirten yorumlar yapıyor.

Diyalogların çok gerçekçi olduğunu belirten dizi hayranları, hiçbir boş söz veya sahne olmadığına dikkat çekti. Hızlı ilerleyen hikayenin de çok iyi gittiğini belirten Yargı izleyicileri her şeyden memnun.

Ancak bu durum bir korkuyu da beraberinde getirdi. Hikayenin bu şekilde devam edip edemeyeceği konusunda bir kuşku var. Çok iyi başlayan dizilerin zamanla uzun süreler nedeniyle yıprandığına şahit olduk.

Yargı dizisi de böyle bir duruma düşer mi? İşte dizi izleyicilerini korkutan nokta burası. Dizinin bu tempoda devam etmesini bekleyen hayranlar, Sema Ergenekon’un kaleminin her şeyi çözeceğini düşünüyor.

Yargı 4. Bölüm Fragmanı yayında! Çınar ile Ilgaz arasında soğuk rüzgarlar esiyor!

Olaylar gittikçe karışır. Diğer taraftan Çınar ve Ilgaz arasında eskiye dayanan sorunlar ortaya çıkar.

Yargı yen bölümüyle Pazar 20.00’da Kanal D’de!