Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi reytinglerde biraz düştü, Teşkilat fırsatı hemen değerlendirdi!

Yargı dizisi reytinglerde biraz düştü, Teşkilat fırsatı hemen değerlendirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları reyting rekabeti çok sert yaşanıyor. Hem Teşkilat hem de Yargı dizileri güçlü bir izleyici sadakatine sahip. Hem hikayeler güzel hem oyuncular başarılı hem de çok etkileyici sahneler ekrana yansıyor.

Pazar akşamları Teşkilat ile Yargı arasındaki reyting rekabeti de son yılların en güçlü eşleşmelerinden birisi oldu. TRT1 ekranında Teşkilat ikinci sezonunu yine başarıyla sürdürüyor. Geçen hafta rakibine AB ve ABC1 kategorilerinde birinciliği kaptıran Teşkilat, bu hafta çok iyi sonuçlar aldı.

Tüm kişiler ve AB gruplarını birinci olarak tamamlayan Teşkilat, ABC1’de ise birinciliği çok küçük bir farkla kaybetti. Dizinin etkileyici hikayesi yine milyonları ekran başına topladı… Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisinin güçlü işbirliğinde Teşkilat dizisi sezon sonuna kadar benzer yüksek reytingleri alarak yarışa devam edecektir.

Kanal D’nin yeni dizisi Yargı da çok güçlü bir çıkış yaptı. Üst üste iyi gelen sonuçların ardından Teşkilat’tan birincilikleri almaya başlayan Yargı, geçen haftaki müthiş yükselişi ile AB ve ABC1 gruplarında zirvede yer almıştı.

Yeni bölümde ise dizinin bir miktar düşüş yaşaması Teşkilat’ın da bu fırsatı değerlendirmesine yol açtı. ABC1’de küçük farkla önde yer alan Yargı haftayı tek birincilikle tamamladı.

Her iki dizinin de birbirlerine yakın seyreden reyting performansları alkışı hak ediyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Yargı dizisinde senaryonun hızlı akması ve bazı sahnelerin izleyicilere fazla karışık gelmesi gibi bir durum da yaşanıyor.

Hem Teşkilat hem de Yargı sezon boyunca güçlü hikayeleri ile reytinglerde iddialı sonuçlar almaya devam edecektir.