Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de finale doğru yürüyen bir dizi daha kendini belli etti!

Fox TV’de finale doğru yürüyen bir dizi daha kendini belli etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında bu sezon 3 dizi final yaparak hayranları üzdü. Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz ile Yalancılar ve Mumları dizileri kısa sürede ekran ömürlerini tamamladı. Son Yaz ilk sezonuyla çok beğenilmesine rağmen, ikinci sezonda sadece 5 bölüm ekranda kalabildi. Diğer iki dizi ise yeni ve etkileyici yapımlar olmalarına rağmen ekranda uzun süre kalamadı.

Fox TV’nin bu sezon yine çok iyi bir hikaye ve oyunculuk performanslarının sergilendiği bir dizisi daha final yolunda ilerliyor… Pazar akşamları yayınlanan Elbet Bir Gün isimli yapım ne yazık ki, ilk 3 bölümü ile beklentilerin altınnda reytingler elde etti.

Dram hikayesine sahip olan dizide Sinem Ünsal; Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk başrollerde yer alıyor. Yargı ve Teşkilat gibi iki önemli dizinin karşısında reyting elde etmekte zorlanan Elbet Bir Gün için umutlar tükendi.

Üçüncü bölümü 21 Kasım Pazar akşamı yayınlanan diziden iyi bir yükseliş yaşaması bekleniyordu. Ancak tam tersi oldu. Dizinin reytingleri zaten düşüktü ve daha da düşüş yaşadı.

Fox TV’nin bu sezon benzer reytingler alan tüm yapımları kısa sürede yayından kaldırdığı biliniyor. Elbet Bir Gün de kanal yönetiminin kabul edemeyeceği kadar düşük oranlara sahip.

Dizinin üçüncü bölümü tüm kişilerde 11. sırada yer alıyor ama AB’de 21. sıraya kadar düştü. Dizinin ABC1’de 16. olduğunu ve bu sonuçların Fox TV’de yayında kalabilmesi için yeterli olmayacağını söyleyebiliriz.

Elbet Bir Gün için yakında Fox TV’den bir final kararı duyarsanız şaşırmayın. Çünkü reytingler bunu söylüyor ve kanalın elinde Mahkum isimli çok önemli bir başka dizi de hazırda bekliyor.

Elbet Bir Gün dizisinin dördüncü bölümü için fragman yayınlandı. Dizinin 28 Kasım Pazar akşamı heyecanlı bir bölümü daha ekranda olacak. Reyting sonuçları ve kanaldan gelecek haberler de merakla bekleniyor.