Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinde alınan son dakika kararı izleyicileri çok üzdü!

Yargı dizisinde alınan son dakika kararı izleyicileri çok üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi hayranları büyük bir heyecan ile 26 Aralık Pazar akşamını bekliyordu. Çünkü dizinin 15. bölümü yayınlanacaktı ve heyecan kaldığı yerden devam edecekti. Engin’i öldürdüğü şüphesi ile tutuklanan Ceylin’e ne olacağı konusu da bu bölümde ortaya çıkacaktı.

Ancak Kanal D’nin aldığı son dakika kararı üzerine Yargı dizisinin yeni bölümünün 9 Ocak 2022 tarihinde izleyicilerle buluşacağı duyuruldu. Dizi hayranları bu duruma çok üzüldü. Yargı dizisinin setinde çekimler durduruldu. Bunun nedeni ise koronavirüs.

Avukat Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine karantinaya alındı… Yargı dizisinin yılbaşı dolayısıyla iki hafta ara vermiş oldu. Pınar Deniz’in iyileşmesi ve yılbaşının da geçmesinin ardından yeniden çekimlere başlanacak.

Dizinin hayranları da 15. yeni bölümü 9 Ocak’ta izleyebilecek. Yeni bölümde neler olacağının bazı detayları da ortaya çıktı. Ceylin, tutuklanıyor!

Ceylin, nöbetçi mahkemede sessiz kalınca hakime tarafından tutuklu yargılanması için cezaevine yollanır. Ceylin’in şok durumunda hapse gitmesine gönlü razı olmayan Ilgaz, onu kendi odasına getirir ve kapısını kilitler. Burada ona güçlendirici cümleler kurarken, dışarıda Pars çıldırır. Ceylin hala şokun etkisindedir. Ilgaz onu, sevdiğini söyleyerek kendine getirir. Ceylin, gözyaşları içinde cezaevi aracına bindirilir.