Ana sayfa Sosyal Medya Koronavirüse yakalanan Pınar Deniz’den ilk açıklama!

Koronavirüse yakalanan Pınar Deniz’den ilk açıklama!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz koronavirüse yakalandı. Oyuncunun karantinaya girmesi de Yargı dizisinin çekimlerinin durmasına neden oldu.

Kanal D’den yapılan duyuruda Yargı dizisinin 9 Ocak Pazar günü 15. bölümünün yayınlanacağı bilgisi paylaşıldı. Pınar Deniz’in yaşadığı bu talihsizlik nedeniyle 2 hafta ara veren Yargı dizisinde ekip biraz dinlenme fırsatı bulacak.

Pınar Deniz ile sevgilisi Yiğit Kirazcı’nın birlikte koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Çiftin yaptırdığı test pozitif çıkınca kendilerini karantinaya aldılar. Bilindiği üzere Yiğit Kirazcı da Evlilik Hakkında Her Şey isimli Fox TV dizisinde başrolde yer alıyor…

Pınar Deniz’in twitter’dan yaptığı ilk açıklama hayranlarını memnun etti. Oyuncu iyi olduğunu belirterek, şu mesajı yazdı:

“Çok teşekkür ederim herkese iyiyim şu an. Kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum sevgili Yargı ekibi…”

Ayrıca Pınar Deniz hakkında Yargı dizisinde ayrılacağı yönünde bir iddia da ortaya atılmıştı. Ancak oyuncu bunu da instagram hesabından yaptığı paylaşım ile yalanladı. Böyle bir şeyin olmadığını duyuran Pınar Deniz, hayranların ilgisi devam ettikçe hikayeyi anlatmaya devam edeceklerini belirten mesajıyla dikkat çekti.