Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde büyük yeni şoklara hazırlıklı olun!

Yargı dizisinde büyük yeni şoklara hazırlıklı olun!

tarafından ker_def

Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı… Ceylin’in başına gelenler merak uyandırdı… Pazar akşamlarının sevilen dizisi Yargı çok başarılı şekilde yoluna devam ediyor. Yargı’nın her bölümü büyük heyecana sahne oluyor. Geçtiğimiz hafta AB ve ABC1 kategorilerinde birincilikler elde eden dizi, senarist Sema Ergenekon’un kurduğu müthiş hikaye akışı ile çok başarılı bir yapım olarak öne çıktı.

Kanal D’nin beğeniyle izlenen Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın gerilim dolu bir finalle biten son bölümünün ardından yeni bölüm tanıtımı izleyici ile buluştu. Bulunan cesedin kime ait olduğu yeni bölüme dair merakı zirveye taşırken, Ceylin’in şok geçirmiş halleri o gece yaşadıklarına dair izleyenlerin kafasında soru işaretleri yarattı.

Yargı’nın yeni bölümünden yayınlanan tanıtımda Ceylin için endişe duyan Ilgaz, Pars ve Eren’in yardımıyla Ceylin’in peşine düşerken bir erkek cesedi bulunması herkesi dehşete düşürüyor.

Yargı dizisinde büyük yeni şoklara hazırlıklı olun! 7

Cesedin kime ait olduğu yeni bölümün heyecanla beklenen anlarından biri olurken o gece travma yaşayan Ceylin’in perişan halleri tanıtımda dikkat çekiyor. Metin’in Erguvan Ailesi’nin evine gitme sebebi kafaları karıştırırken Merdan’ın “Cevabını duymak istemeyeceğin sorular sorma, sonra üzülürsün!” sözleri ise tanıtıma damga vuruyor.

Gelen kulis bilgilerine göre ceset Engin karakterine ait. Onur Durmaz’ın büyük başarı elde ettiği rolünün kısa sürmesi ise büyük talihsizlik oldu. Yeni bölümde Engin karakterinin hikayeden ayrılması bekleniyor. Tabii ke bir ters köşe gelirse kimse şaşırmaz.

‘Yargı’ her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…