Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinde ‘Engin’ karakteri öldüyse eğer diziyi izlemeyecek bir kesim var!

Yargı dizisinde ‘Engin’ karakteri öldüyse eğer diziyi izlemeyecek bir kesim var!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun baş rollerinde yer aldığı Kanal D’nin Yargı dizisi Pazar akşamı yayınlanan son bölümüyle izleyiciye yine heyecanlı dakikalar yaşattı.

Pınar Deniz’in ‘Avukat Ceylin’, Kaan Urgancıoğlu’nun ise ‘Savcı Ilgaz’ karakterinde muhteşem bir performans ortaya koyduğu dizide, son haftaların öne çıkan ismi ise şüphesiz  ‘Engin’ rolündeki Onur Durmaz oldu…

İnci’nin katili olan Engin’in entrikaları herkesi fazlası ile şaşırttı. Ancak hikayede yeni bölümde daha da büyük şaşkınlık yaratacak gelişmeler yaşanacak gibi duruyor. Dizinin Pazar akşamı yayınlanan bölümünün finalinde, Ceylin birisini öldürüyor ve bu kişinin kim olduğu 19 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak yeni bölümde ortaya çıkacak.

Hikayenin ilerleyişine bakıldığında Ceylin’in öldürdüğü kişinin, Engin olma ihtimali çok yüksek görünüyor. Ancak izleyici ‘Engin’ karakterinin diziye bu kadar erken veda etmesini istemiyor.

Onur Durmaz’ın son instagram paylaşımının altına yapılan yorumlar bunu gösteriyor. Yetenekli oyuncu aşağıdaki paylaşımı yaparak; ‘Şehirler en yapay zekalı hapishanelerdir; kaçmayı aklına her gece sokup, her sabah ustalıkla silerler’ yazdı.

Yargı dizisinde 'Engin' karakteri öldüyse eğer diziyi izlemeyecek bir kesim var! 8

Oyuncunun paylaşımının altına takipçileri tarafından; ‘Sen ölürsen hayatta izlemem Yargı’yı, ‘Umarım ölmemişsindir’, ‘Lütfen diziden çıkmamış ol’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Yargı dizisinde 'Engin' karakteri öldüyse eğer diziyi izlemeyecek bir kesim var! 9

Oyuncuya, ölüp ölmediğini soran pek çok takipçisi de oldu. Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı dizinin 14. bölümünde Ceylin, artık bambaşka bir noktaya savrulacak. Engin’in ölmesi demek, hikayede bir dönemin kapanması ve bir başkasının başlaması anlamına da geliyor.

Onur Durmaz’ın başarılı Engin performansı daima hatırlanacak ama bu ayrılık ile birlikte Yargı dizisinin nereye savrulacağını da izleyiciler büyük bir heyecanla takip edecek.