Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim’in Ömer’i Yiğit Koçak’ın performansı taçlandı!

Kardeşlerim’in Ömer’i Yiğit Koçak’ın performansı taçlandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin çok sevilen dizisi Kardeşlerim, son haftalarda yaşadığı çalkantılı günlere rağmen başarısını sürdürüyor. Dizinin, performansıyla dikkat çeken genç oyuncularından Yiğit Koçak, Yılın Parlayan Genç Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü.

Cumartesi akşamları ATV ekranında izleyiciyle buluşan Kardeşlerim dizisi anne ve babasını arka arkaya kaybeden dört kardeşin hikayesini anlatıyordu. Ancak iki hafta önce hikaye değişti. Dört kardeşin en büyüğü olan Kadir’in de hayatını kaybetmesiyle geriye üç kardeş kaldı. En büyükleri olan Ömer de ailenin yeni reisi oldu.

Ömer’i canlandıran genç oyuncu Yiğit Koçak, dizide gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Oyunculuktaki yeteneğiyle adından çok söz ettiren genç oyuncu, aldığı ödülle yeteneğini taçlandırdı.

Kardeşlerim’in Ömer’i Yiğit Koçak’ın performansı taçlandı! 7

Yiğit Koçak, İzmir’de düzenlenen Altın Ege Ödülleri’nde, Yılın Parlayan Genç Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü. Genç oyuncu ödülünü almak üzere İzmir’e gitti. Dönüşte de uçakta ödülüyle poz verdi. Ödüller 13 Aralık Pazartesi akşamı düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Dört sene önce rol aldığı Seni Kimler Aldı isimli dizideki Mehmet karakteriyle setlere adım atan oyuncu Kimse Bilmez isimli dizide ise Sinan karakteriyle oyunculuktaki yeteneğini göstermişti. Gel Dese Aşk dizisinde de rol alan Yiğit Koçak’ın büyük çıkışı ise Kardeşlerim dizisiyle gerçekleşti.

Kardeşlerim dizisinde özellikle dram sahnelerinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu artık dizinin yeni yıldızı oldu. Kadir’in ölümüyle birlikte ailenin reisi konumuna geçen Ömer’i artık çok daha büyük sorumluluklar bekliyor.