Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Urgancıoğlu hayranlarını kızdırabilecek bir Yargı dizisi yorumu!

Kaan Urgancıoğlu hayranlarını kızdırabilecek bir Yargı dizisi yorumu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’i ilk olarak Aşk 101 dizisinde partner olarak görenler çok memnun olmuştu. İkilinin birbirlerine ne kadar yakıştıkları ve çok iyi uyum sağladıkları da ortak bir görüş olarak dikkatleri çekti…

Şimdi bu iki ünlü ismi Yargı dizisinin başrolünde izliyoruz. Ceylin karakterinde avukatlık Pınar Deniz’e yakıştı… Kaan Urgancıoğlu için de hayranları, savcı olmayı başardığı şeklinde yorumlar yapıyor…

Ancak farklı düşünenler de var. Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, özellikle Kaan Urgancıoğlu hayranlarını kızdırabilecek bir yorumda bulundu.

Savcılık konusunda Ilgaz dışında Pars karakteri de hikayede yer alıyor. Mehmet Yılmaz Ak, tam bir savcı görüntüsü çizerek Pars’ın öne çıkmasını sağladı.

Kaan Urgancıoğlu konusunda ise farklı bir rolde olması gerektiğini belirten Sina Koloğlu’nun yorumu dikkat çekiyor. Koloğlu, köşe yazısında şöyle bir değerlendirme yaptı:

“Her zaman iddia ederim savcılık kıyafeti Pars’ta vücut buluyor. Kaan Urgancıoğlu sanki başka rolde olmalıydı. Başrole star isim arandığından olacak, o seçilmiş. Ama bir Pars ile Ceylin mesela daha ilginç olabilirmiş.”

Kaan Urgancıoğlu hayranlarını kızdırabilecek bir Yargı dizisi yorumu! 43

Dizinin hikayesinde Kaan Urgancıoğlu’nun savcı olarak yer almasından memnun olan geniş bir izleyici kitlesi var ama Sina Koloğlu farklı bir yaklaşımda bulundu.

Uğur Şahin’in canlandırdığı Komiser Eren karakterinin yerinde bir seçim olduğunu dile getiren Sina Koloğlu, hem Hüseyin Avni Danyal hem de Uğur Polat’ın rollerine çok yakıştıklarını ifade etti.

Sina Koloğlu, Pınar Deniz ile Mehmet Yılmaz Ak’ın partner olması gerektiğini de düşünüyor. Yani Savcı Ilgaz’ın yerinde Savcı Pars olsaydı, Ceylin ile çok daha uyumlu olacaklarını da belirtiyor.