Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde genç oyuncu gizli başrol olmayı başardı!

Yargı dizisinde genç oyuncu gizli başrol olmayı başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinin yeni bölümü büyük bir heyecan yaşatacak. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizide son dönemde Engin karakteri ile Onur Durmaz öne çıkıyor.

Başarılı performansı ile göz dolduran Onur Durmaz, hikayede en kilit rolde bulunuyor. İnci’nin katili olan Engin karakterinde izlediğimiz oyuncu, yeni bölümlerde yine hikayenin gidişatını belirleyecek olan isim olarak dikkat çekecek. Dizinin en başında Engin karakterini silik bir tip olarak düşünen hayranlar, ne kadar yanıldıklarını ise son bölümlerde görmeye başladı.

Engin, sadece planlı bir cinayeti gerçekleştiren bir katil değil aynı zamanda entrikaları ve oyunları ile insanları kandırma konusunda da çok usta. Onur Durmaz’ın etkileyici performansı ile Yargı dizisinin kilit konumundaki karakter Engin oldu…

Yargı dizisinde genç oyuncu gizli başrol olmayı başardı! 10

Engin karakteri ile Onur Durmaz gizli başrole adını yazdırmış durumda. Belki dizinin başrolleri sayılırken Onur Durmaz’ın ismi şimdiye kadar sayılmıyordu ama artık Engin karakteri ile oyuncunun gizli başrol olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Dizinin 13. yeni bölümü 12 Aralık Pazar günü yayınlanacak ve Engin yine herkesi fazlasıyla şaşırtacak. Hapisten kaçmak için numara yapan Engin, herkesi birbirine düşürerek hedef saptırıyor ve amacını gerçekleştiriyor.

Engin, cezaevinde zehirlenmesi sonucu hastaneye kaldırılıyor. Engin’i hastanede gören Ceylin, bir yandan onun ölmesini isterken diğer yandan da yaşayıp cezasını çekmesini istiyor.

Metin, babası Merdan’la karşı karşıya gelirken, Ceylin, Engin’in kaçmayı planladığını anlıyor. Ceylin, Engin’in kaçmasına engel olabilecek mi? İşte bu sorunun yanıtını dizinin yeni bölümünde öğrenebileceksiniz.